Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK ZA VODJE IN PRODAJALCE

Datum: 03.06.2019 | LJUBLJANA
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

Če ste vodja, če ste podjetniki, vodje prodaje, se najverjetneje zavedate, da je skupina ljudi, ki jih vodite velikokrat odvisna od vaših komunikacijskih sposobnosti, od tega, kako dobro znate vzpostaviti stik, kakšna vprašanja znate postavljati, ali znate motivirati, inspirirati. NLP znanja, ki jih boste slišali na tej delavnici so posebej prilagojena in pripravljena, da jih lahko takoj uporabite pri vodenju, prodaji in pri rasti vašega podjetja.

 

Bi radi spoznali načine, kako povečati vašo motivacijo, dosegati hitreje vaše cilje in se pri tem bolj zabavati?
Vas zanimajo načini in tehnike, kako upravljati z vašimi mislimi, kako programirati vaš um, kako spreminjate nezavedne vzorce vedenja?
Si želite spremembe na enem izmed področij: kariera, finance, odnosi, zdravje, komunikacija, osebna rast itd?
Bi radi pridobili nova znanja, s katerimi lahko potencialno ustvarite povsem novo kariero in spremenite življenje sebi ter drugim izmed vas?
Bi se radi učili NLP s strani enega najbolj nadarjenih, zabavnih in rezultatsko orientiranim NLP trenerjev v Sloveniji in celo v svetu?

CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK

je prva stopnja študija odličnosti, kjer se boste naučili bolje upravljati z vašimi mislimi in občutki.

Vaši občutki vplivajo na vaše vedenje.

Vaše vedenje vpliva na rezultate, ki jih dosegate v življenju.

Na Certificiranem in licenciranem NLP Praktiku boste pridobili nova orodja in tehnike za uspeh v življenju. Vsa komunikacijska znanja in tehnike za samopomoč ter strategije za življenjski uspeh boste že tekom delavnice vadili v praksi, kar vam bo omogočilo, da jih tudi takoj uporabite in ustvarite vaše novo življenje.

 

Uspešni ljudje, pa naj bo to na poslovnem ali osebnem področju (zdravje, kariera, družina, odnosi, osebna rast, …) imajo nekaj skupnega: miselne in besedne vzorce ter strategije, ki jih vodijo k njihovim željam, sanjam in ciljem. Tudi vi se jih lahko naučite.

 


Aleksander

''NLP Praktik je prvi korak v vaše novo sanjsko življenje.''

Aleksander

 

Na NLP Praktiku boste obravnavali naslednje teme:

Odličnost kot odločitev

Nič več vstajanja »na levo nogo«. Od zdaj naprej boste sprejeli odgovornost za vaše življenje in sami odločali o tem, kako se počutite. Končno boste imeli orodja, ki vam bodo pomagala, da se odločite za odličnost.

Reprezentacijski sistemi

Poznavanje vašega prevladujočega reprezentacijskega sistema (VAKOG) in vašega zemljevida sveta vam bo pomagalo razumeti tudi druge. Pomembno je, da se zavedamo, da ''realnosti'' in naša ''percepcija realnosti'' nista eno in isto. Naučili se boste prepoznati reprezentacijske sisteme z opazovanjem očesnih gibov pri sogovornikih, kar vam bo omogočilo vzpostavitev boljšega stika in komunikacije s sogovorniki.

Meta model

Prave besede in prava vprašanja ob prvem trenutku … naučili se boste uporabljati meta model – lingvistično orodje, ki vam pomaga obogatiti vaš ali sogovornikov zemljevid sveta.

Strategije

Učite se od najboljših: Disneyeva strategija načrtovanja, Diltsova piramida, motivacijske strategije, strategije za doseganje ciljev, oblikovanje in postavljanje ciljev po NLP, SMART cilji, … Modeliranje dobrih strategij, Modeliranje »genijev«.

Podmodalnosti

Pomislite na kateri koli dogodek v vašem življenju … podmodalnosti so tiste, ki določajo vaše občutke, perspektive in možnosti izbire. Naučili se boste spreminjati vpliv vaših pozitivnih in negativnih občutkov na vašo sedanjost.

Odprava strahov

Strah pred javnim nastopanjem, strah pred letenjem, strah pred (ne)uspehom, … najpogostejša ovira na poti do vaših ciljev je strah. Na fobija dnevu boste lahko odpravili vaše nekoristne strahove in spoznali Fast fobia cure in druge tehnike za odpravo strahov, spreminjanje smeri čustvom, …

Preokvirajanje

Informacije same po sebi ne obstajajo, brez da jih postavite v določen kontekst. Pomen, ki ga dobite iz določene izkušnje, je odvisen od okvirja, ki je podan. Okvir pogojuje to, kako se počutite, ko razmišljate ali se pogovarjate o nečem. Okvir lahko spreminjate – preokvirjamo!

''Chunking up – chunking down''

Vidite drevo ali gozd? Naučili se boste, kako glede na potrebe preklapljati med detajli in veliko sliko.

Časovna črta in spreminjanje preteklosti Skozi čas zbirate vaše spom

Skozi čas zbirate vaše spomine, odločitve, izkušnje, slabe in dobre, ki na nek način določajo, kako dojemate svet. Na NLP Praktiku boste spoznali kakšna je vaša časovna črta in kako lahko spreminjate vašo preteklost …

Uvod v hipnozo

S transom in hipnozo do vašega notranjega miru in izjemnih rezultatov navzven. Spoznali boste Miltonov model jezika, osnove hipnoze, indukcije v hipnozo, … in praktično uporabnost tega najmogočnejšega orodja za programiranje vašega uma.

… in še veliko več…

 

 

Začnite danes za 167 € + DDV/mesec (12 obrokov s plačilno kartico) -- ALI -- 2497 € + DDV v enem znesku.

Vsepovsod so priložnosti navzven, vendar ker imajo ljudje omejitve navznoter, teh priložnosti ne vidijo, ne opazijo in jih ne dobijo. Če tudi za vas velja, da si ne znate postaviti ciljev ali si postavite cilje, začnete in nato hitro odnehate na poti do ciljev ali pa ne znate uporabljati notranjega sveta na način, da bi ga načrtno usmerjali k vašim ciljem, potem je NLP Praktik prava delavnica za vas.

Čas je, da končno oblikujete vaše cilje tako, da jih boste tudi dosegali. Na NLP Praktiku boste prepoznali vaše nezavedne vzorce in sidra, ki vas ovirajo pri doseganju želenih rezultatov ter jih spremenili. Spremenili boste vaša omejujoča prepričanja, odpravili nekoristne strahove, se naučili strateško načrtovati vašo prihodnost. Dobili boste lingvistična orodja, s katerimi boste lahko spremenili in obogatili vaš ali sogovornikov zemljevid sveta. Spoznali osnove programiranja vašega uma.

Najbolj pomembno pa je, da boste postali praktik, kar pomeni, da ne boste samo teoretično spoznali nevrolingvističnega programiranja, temveč boste prakticirali NLP v vašem vsakdanjem življenju, kar vam bo pomagalo, da boste končno vedeli, kam greste v vašem življenju in kako do tja priti.

Glavni cilj NLP Praktika je, da VI z uporabo NLP spremenite vaše življenje na bolje.

Vi imate ključ za vaše sanjsko življenje v sebi; na NLP Praktiku se boste naučili ta ključ uporabljati.

NLP Praktik na Mastermind akademiji je preizkušen licenčni program, ki je že mnogim pomagal do preboja. Med njimi so podjetniki, vodje, športniki, glasbeniki, strokovnjaki z domala vseh področij, mame, očetje, zakonski pari, mladi in mladi po srcu … NLP je univerzalno orodje, ki ga lahko uspešno implementirate na vseh področjih vašega življenja. Dr. Aleksander Šinigoj vas na sproščen in zabaven način spodbudi, da prevzamete odgovornost za vaše življenje in naredite spremembo od znotraj navzven.

Začnite danes za 167 € + DDV/mesec (12 obrokov s plačilno kartico) -- ALI -- 2497 € + DDV v enem znesku.

Prijavite se danes in prejmite 3 BONUSE v skupni vrednosti 600 EUR + DDV (za vas brezplačno).

Certificiran in licenciran NLP Praktik vas opremi s praktičnimi tehnikami za spremembo in programiranje vaših misli in vedenja.

S tem ko boste spremenili sebe, se bo spremenil svet okoli vas.

Postanite član Mastermind družine!

TERMINI:

Ljubljana: 
3. junij 15.30 do 20.30 
4. junij 9.00 do 17.30 
5. junij 9.00 do 17.30 
6. junij 9.00 do 17.30 
10.junij 15.30 do 20.30 
11. junij 9.00 do 18.30 
12. junij 9.00 do 16.30

 

Prijavite se danes in prejmite 3 BONUSE v skupni vrednosti 600 EUR + DDV (za vas brezplačno):

 • Kako spremenite vaše talente v €? 
  Vsi ljudje imamo v sebi talente. Tudi vi. Zakaj jih ne bi spremenili v €? V tem online video treningu boste spoznali, kako lahko vaše talente spremenite v €.
 • Kako služite medtem ko spite? 
  Predstavljajte si, da medtem ko spite in sanjate služite vašim strankam in ob tem služite denar. V tej online delavnici vam bo dr. Aleksander Šinigoj odkril metodo, kako lahko služite medtem ko spite.
 • Osnove samohipnoze 
  Na NLP Praktiku boste naredili prve korake v hipnozo in ugotovili, da je vsaka hipnoza v resnici samohipnoza. V tej spletni bonus delavnici boste spoznali osnove samohipnoze.

 

Izkoristite to priložnost in se odločite, da naredite preboj z NLP Praktikom.

Začnite danes, plačate lahko na 12 obrokov s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke ali v enkratnem znesku. Z opravljenim izpitom, ki bo potekal zadnji dan, boste pridobili tudi mednarodno priznan certifikat, ki ga lastnoročno podpiše dr. Richard Bandler.

NLP NLP

 

MNENJA UDELEŽENCEV:

KLEMEN RAMOVES KLEMEN RAMOVES 
»S pomočjo NLP tehnik od 116 kg do 35% manj teže in pretečenih 5 glavnih maratonov po svetu. Od 4h 17 min za prvega … do 3h 38 min za zadnjega  Eden od prvih postavljenih ciljev na NLP praktiku je bil preteči prvi maraton in spremeniti navade od „bom kasneje“ do mišljenja „just do it“. NLP tehnike ne uporabljam samo za postavljanje ciljev, sider, ampak predvsem za vizualizacijo vseh treningov in predvsem priprave na dan tekme, kjer si vizualiziram celotno progo, občutke, si pravim strategije, predhodno ustvarim „sidra“ itd.. NLP = koristne tehnike, ki dokazano delujejo ;)«

Tinkara KvačTINKARA KOVAČ Zmagovalka EME 2014 
»Ko sem obiskala Aleksandrovo prvo delavnico, sem spoznala nekaj povsem novega - Aleksander je NLP. Njegova delavnica, polna zabavnih insertov, je polna rock'n'roll energije, živih barv in pozitivnih čustev. Gre za takojšnjo implementacijo nevrolingvističnega programiranja v naša življenja, dokler se sploh ne zavedamo več časa, ko tega v življenju nismo imeli. Neverjetno je občutiti, kako lahko še bolj kot karkoli prej, učinkovito komuniciram, uvajam spremembe na sebi in drugih na vseh področjih življenja. In tukaj sem sedaj, da se naučim, da lahko to počnem kadarkoli, po svoji volji in eleganci.«

SIMON MIČIČ SIMON MIČIČ 
»Avtor knjige Deček s tatujem na srcu »Ko sem končal Aleksandrovo delavnico, sem se po 30ih letih tišine odločil, da bom delil s svetom mojo zgodbo o spolni zlorabi. Aleksander mi je dal poleg odločnosti in motivacije tudi številna praktična orodja, da lahko nekaj s tem naredim. Napisal sem knjigo, bil sem gost v številnih TV in radijskih oddajah. Pomagam žrtvam spolnega nasilja povsod po svetu. Priporočam Aleksandrovo delo, če bi se radi osvobodili negativne preteklosti, ki vas morda danes omejuje.«

PETRA PRCAČ DOLINŠEKPETRA PRCAČ DOLINŠEK 
»Kot direktorica in lastnica dveh podjetij se redno izobražujem tako doma kot v tujini. Pridobljeno znanje in veščine predajam naprej svojim zaposlenim in podjetju omogočam, da svoje storitve stalno izboljšuje. Program NLP praktik me je zanimal zaradi dveh stvari in sicer zaradi uporabe veščin, ki mi, kot vidim, najbolj koristijo pri končni sklenitvi posla ter uporabe tehnike pri poučevanju otrok, ki se lepo dopolnjuje s t.i. TPR metodo, ki jo pri svojem delu že uporabljamo. Pri Aleksandrovih predavanjih mi je všeč predvsem to, da je veliko praktičnega dela in vaj, medtem ko je pri večini govorcev najprej teorija in šele na to praksa. Prav tako so njegove delavnice zelo sproščene na katerih ne manjka smeha. Zato Aleksandra in njegovo delo z veseljem priporočam.«

MARKO PETKOVIČ MARKO PETKOVIČ 
»NLP Praktik z Aleksandrom je bilo do neke mere razodetje. Ugotovil sem, da nisem poznal nekaj najpomembnejših orodij v človeški komunikaciji, niti se nisem zavedal marsičesa kar sicer teče na nezavedni ravni a močno vpliva na naše misli, prepričanja in vedenja. Podana orodja so preprosta in z malo vaje uporabna v vsakodnevnem življenju. Za razliko od mnogih izobraževanj je izobraževanje NLP Praktik pod vodstvom Aleksandra zaradi velikega števila praktičnih demonstracij, predvsem pa samostojnih praktičnih vaj name pustilo močan vtis. Obenem se vidi, da Aleksander NLP tudi sam živi, kar mu daje potrebno izjemno kredibilnost. Je odličen posredovalec znanja (namerno nisem uporabil besede "predavatelj") saj svoje znanje in izkušnje posreduje prepričljivo, z obilico dobre energije ter veliko humorja. Vsem, ki jih NLP zanima, izobraževanje toplo priporočam, sam pa zaključujem z mislijo "škoda, da ker nisem tega opravil davno prej".«

 

POGOSTO ZASTAVJENA VPRAŠANJA:

Zelo si želim na NLP Praktik, vendar nimam dovolj finančnih sredstev. Ali lahko plačam na obroke?
A: Popolnoma razumem vašo situacijo, saj sem se v preteklosti tudi sam soočal s tem izzivom, vendar sem vedel, da bom lahko naredil preboj na področju financ in kariere samo tako, da bom investiral vase, da se bom naučil tega, kar še ne vem in me omejuje na poti do uspeha. Na začetku sem s težavo prišel do denarja, da sem lahko obiskal kakšno delavnico, vendar sem vedel, da me bo to pripeljalo bližje k mojim ciljem. Verjamem, da bo tudi vam uspelo, saj je investicija v vas in vaše znanje investicija, ki vam prinese najvišje obresti. Z istim razmišljanjem kot ste ga imeli do sedaj ne morete pričakovati drugačnih rezultatov. Za preboj na področju financ potrebujete investirati v vas in v nova znanja. Na Mastermind akademiji vam ponujamo možnost plačila na 12 obrokov s plačilno kartico.

Koliko časa traja NLP Praktik? 
A: V današnjem svetu smo vsi omejeni na 24 ur na dan in smo nenehno razpeti med delom in družino … verjemite, tudi jaz … zato moramo vsi poskrbeti, da maksimalno izkoristimo čas, ki nam je dan. NLP Praktik je strnjen v intenzivno delavnico prav z namenom optimizacije časa. Vso znanje in tehnike boste nemudoma preizkusili v praksi in jih lahko začeli takoj uporabljati v vašem življenju. Termine NLP Praktika smo oblikovali tako, da omogočajo čim lažjo prilagoditev vašemu delu in družini. Skupaj smo 7 dni. Če se slučajno zgodi, da kakšen dan resnično ne uspete priti na srečanje, vam bomo omogočili, da zamujeno nadoknadite. Ob tem je pomembno, da se zavedate, da je investicija vašega časa v vašo rast, v resnici naložba v vašo boljšo prihodnost.

Na ta termin žal ne morem. Bo še kakšen NLP Praktik v tem letu?
A: Če ne ZDAJ, kdaj? Seveda je moje priporočilo, da se ZDAJ odločite in se udeležite NLP Praktika, kjer boste skupaj z mano stopili na prvo stopničko vašega novega sanjskega življenja. Če pa je vaš urnik v tem času dejansko zapolnjen in ga ne morete spremeniti, vas vabim, da nas redno spremljate Instagramu, Facebooku ter na naši spletni strani www.mastermindakademija.com, kjer sproti objavljamo termine naših delavnic. Običajno na Mastermind akademiji izvedemo dva NLP Praktika na leto v Ljubljani (februar in junij) ter enega v Mariboru (oktober/november). Torej, če ne zdaj, kdaj?

Kakšne rezultate lahko pričakujem, ko končam NLP Praktik? 
A: Ko boste končali NLP Praktik na Mastermind akademiji je ena stvar, ki vam jo garantiram, da boste zagotovo drugače gledali na svet. Dobili boste paket tehnik in orodij, s katerimi boste lahko hitreje in bolj učinkovito korakali proti vašim ciljem. Da pa boste vaše cilje dosegli, je na vas, da potem ko končate NLP Praktik, vzamete knjigo, izberete tehniko in to konkretno tehniko vadite z namenom, da dosežete vaš določen cilj. Kakršenkoli rezultat želite, vam ga garantiram pod pogojem, da se boste vsak dan trudili in izboljševali ter osredotočeno delali na vašem cilju. Osebna rast namreč ni enkratno dejanje, je nenehni proces, ki ga boste od zdaj naprej delali vse do konca življenja.

Koliko vaje bo na NLP Praktiku? 
A: Vsako tehniko, ki jo boste spoznali na NLP Praktiku, vam bom osebno demonstriral, nakar jo boste vadili v skupini. Cilj bo, da boste tehnike najprej zavedno uporabljali in jih vadili toliko časa, da postanejo vaša nezavedna kompetenca. Kar pa ne pomeni, da boste po končani delavnici NLP Praktika nehali vaditi. Nasprotno. Na NLP Praktiku boste začeli in nato vadili samo do konca vašega življenja.

Ali lahko uporabljam NLP na drugih ljudeh?
A: Prva oseba, na kateri morate uporabiti NLP ste vi sami. Nenehno se lahko izboljšujete. Ko boste naredili transformacijo na sebi, se bo zgodila transformacija tudi na ljudeh okoli vas. Pomembno je, da nenehno vadite in se učite.

Kakšna je razlika med NLP Praktikom in NLP Mojstrom Praktikom?
A: Če je NLP Praktik prva triada osnovne šole, potem je NLP Mojster Praktik druga triada. Tako kot ste se v prvih treh letih osnovnega šolanja naučili poštevanko ste jo kasneje uporabljali (in jo najbrž še danes uporabljate) pri reševanju kompleksnejših nalog in nadgrajevali z novimi matematičnimi operacijami in funkcijami. Ko se odločite za preboj v vašem življenju z NLP, je priporočljivo, da začnete z NLP Praktikom in zatem vaše znanje in tehnike poglobite in nadgradite na NLP Mojstru Praktiku.

Kakšno licenco dobim, ko končam NLP Praktik?
A: Soustanovitelj NLP dr. Richard Bandler je licenciral NLP in ko se prijavite na NLP Praktik na Mastermind akademiji, podpišete pogodbo (v angleškem jeziku) s Society of NLP, najstarejšo in največjo zvezo za NLP na svetu. Licenčna pogodba je vaša garancija za licenco in kakovost izvedbe NLP Praktika ter je osnova za izdajo certifikata, ki ga podpiše dr. Richard Bandler. Certifikat je mednarodno priznan v več kot 200 državah po svetu. Pa vendar, na NLP Praktik k nam pridete zato, da se boste tehnike dejansko naučili in uporabljali v vašem življenju – da postanete praktiki nevrolingvističnega programiranja in z njimi dosegate vaše cilje. Verjamem, da je skrivnost uspeha v detajlih. Sam se nenehno izpopolnjujem in učim ter sem že 10 let asistent pri dr. Richard Bandlerju. To pomeni, da sem večkrat letno na njegovih delavnicah NLP, kjer si zapisujem novosti in jih še sveže prinašam na naše delavnice NLP, kar je garancija za vas, da pri nas dobite najnovejša znanja s področja NLP neposredno iz vira. »Kmet, čigar žito je vedno prejelo prvo nagrado na državnem

»Kmet, čigar žito je vedno prejelo prvo nagrado na državnem sejmu, je imel navado, da je delil svoje najboljše seme z vsemi kmeti v sosedstvu. Ko so ga vprašali, zakaj, je odgovoril: 'Pravzaprav zaradi lastne koristi. Veter dviga cvetni prah in ga odnaša s polja na polje. Če torej moji sosedje gojijo slabše žito, bo križna oprašitev znižala tudi kakovost mojega žita. Zato skrbim, da sejejo samo najboljše seme.' Vse, kar dajte drugim, dajte sebi.« Anthony De Mello

Začnite danes za 167 € + DDV/mesec (12 obrokov s plačilno kartico) -- ALI -- 2497 € + DDV v enem znesku.

Cena vključuje:

 • udeležbo na vseh srečanjih NLP Praktikov,
 • sodelovanje na izpitnih igrah za pridobitev certifikata NLP Praktik,
 • gradivo s praktičnimi vajami v slovenskem jeziku,
 • pogostitev med odmori,
 • spoznavanje podobno mislečih ljudi,
 • posebni popusti pri nakupu knjig in avdio programov na strani Mastermind akademije,
 • dostop do tehnik, ki jih dr. Richard Bandler sploh še ni objavil v nobeni knjigi in ima dostop do njih omejena skupina asistentov in ljudi, ki so ob dr. Richard Bandlerju,
 • mednarodni certifikat NLP Praktik (najbolj priznan in razširjen certifikat NLP po vsem svetu – vaš študij lahko nadaljujete v preko 200 državah),
 • licenco za uporabo NLP (pozor – to je eden izmed redkih študijev, kjer dobite tudi licenco in pravico za prakticiranje NLP),
 • dostop do enega izmed 30 Master trenerjev NLP na svetu in edinega v Sloveniji, Vzhodni in Srednji Evropi.

 Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno delujejo in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 22 državah, na štirih kontinentih po vsem svetu, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 

Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost.

Da, želim se prijaviti
Cena: 2.497,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.