Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

PAKET IZOBRAŽEVANJ: 2 DELAVNICI=1 CENA

Datum: 03.06.2019 | LJUBLJANA
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

Certificiran in licenciran NLP Praktik + Certificiran praktik Hipnoze

Študij nevrolingvističnega programiranja je predstavlja vseživljenjsko učenje, pri katerem udeleženci spoznavajo, da s pomočjo številnih tehnik in metod lahko svoj um, misli programirajo na način, da bo le ta deloval v njihov dobrobit.

Paket (NLP) izobraževanj vključuje 2 delavnici: 

CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK 
 +
CERTIFICIRAN PRAKTIK HIPNOZE 

 

Skozi izobraževanja, udeleženec pridobi zavest, da je sam kreator svojih misli, da s svojimi mislimi ustvarja vzorce in da je sam odgovoren za situacije v svojem življenju.

Če spremenimo naš miselni krog, se spremeni tudi naš svet. Z NLP tehnikami lahko spremenimo tako naš notranji kot zunanji svet.

V programu Certificiran in licenciran NLP Praktik boste spoznali ostnove nevrolingvističnega programiranja, spremenili boste vaše vzorce na zavedni in nezavedni ravni, odpravili boste vaše strahove in fobije ter spoznali še mnogo več.

Vse to znanje pa boste dodatno nadgradili na izobraževanju: Certificiran praktik Hipnoze, kjer boste spoznali kako s pomočjo hipnoze lahko spodbudimo našo samozavest, motivacijo in kreativnost, odpravimo omejitve v naših prepričanjh, odvisnosti in pobrišemo slabe spomine iz preteklosti.

TERMINI IZOBRAŽEVANJ:

 

1.) CERTIFICIRAN PRAKTIK HIPNOZE:

26. avgust, 16.00 do 20.30

27. avgust, 16.30 do 20.30

28. avgust, 16.30 do 20.30

29. avgust, 16.30 do 20.30

30. avgust, 9.00 do 18.30

31. avgust, 9.00 do 13.30

LOKACIJA: LJUBLJANA

 

2.) CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK: 

3. junij, 15.30 do 20.30

4. junij, 9.00 do 17.30

5. junij, 9.00 do 17.30

6. junij, 9.00 do 17.30

10.junij, 15.30 do 20.30

11. junij, 9.00 do 18.30

12. junij, 9.00 do 16.30

 

LOKACIJA: LJUBLJANA

 

PRIVARČUJTE: 2.094€ +DDV 

DVE IZOBRAŽEVANJI = 1 CENA: 2.400€ +DDV 

Kaj vključuje omenjena cena:

  • Udeležbo na dveh delavnicah: Certificiran in licenciran NLP Praktik in Certificiran praktik Hipnoze
  • gradivo in dodatne bonus vaje
  • 2 mednarodna certifikata, ki jih pridobite po končanem izobraževanju.

 

AKCIJSKI PAKET VELJA ZA PRIJAVO IN PLAČILO DO 2.6.2019.


NEKAJ POHVAL  ŠTEVILNIH ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV

Na delavnici Certificiran Praktik Hipnoze, bi pohvalil predvsem uporabnost pridobljenih znanj in veščin na več področjih vsakdanjega življenja, prepletenost teorije in prakse, pregledni "slaidi" in urejena skripta. Pohvala še predavatelju za njegovo strokovnost in "hipnotičnost". Delavnico bi priporočil komu, ki ga zanima hipnoza, hipno terapija, delo na sebi in pomoč drugim. Robert Klun

 

Delavnica Certificiran Praktik Hipnoze je bila nekaj posebnega in prav vse je bilo odlično. Delavnico bi priporočila vsakomur, ki si želi osebnostne rasti in ki želi z znanjem, pridobljenim na delavnici, pomagati drugim. Mirjam Toporiš Božnik

 

V okviru delavnice Certificiran Praktik Hipnoze se mi je zdelo super, kako predavatelj pelje stvari med realnostjo in nadnaravnostjo, kako srčno in prijazno predstavi to ljudem, ki jim te stvari niso poznane, da jim kmalu postanejo. Pohvalil bi strokovnost, profesionalnost in seveda smisel za humor. Delavnico bi priporočil po pravici povedano vsakomur, ki si želi stopiti iz množice. Jaka Dimnik

 

Zelo dober način motiviranja udeležencev, dobro uporabljene tehnike ... Mojca Lampret Kričaj (Factor Banka)

 

 »Pred odločitvijo za NLP Praktik sem preverila več različnih NLP šol v Sloveniji. Osebno mi je bila najbolj všeč NLP šola iz Mastermind Akademije, ki je energijska, zabavna in Aleksandrova osebnost daje širino. Meni je seminar dal tisto, kar potrebujem osebno in učinkovite tehnike, ki sem jih takoj uporabila pri mojih strankah, ki pridejo na osebno vodenje.« Anita Kejžar Škulj, izvajalka ponovne povezavePredavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno delujejo in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 22 državah, na štirih kontinentih po vsem svetu, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 

Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost.

Da, želim se prijaviti
Cena: 2.400,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.