Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

BREZPLAČNA DELAVNICA: BI RADI POSTALI NLP COACH?

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica
Dogodek je BREZPLAČEN!

 

DO NLP COACHA Z NLP PRAKTIKOM 

  • Bi radi spoznali načine, kako povečati vašo motivacijo, dosegati hitreje vaše cilje in se pri tem bolj zabavati?
  • Vas zanimajo načini in tehnike, kako upravljati z vašimi mislimi, kako programirati vaš um, kako spreminjate nezavedne vzorce vedenja?
  • Si želite spremembe na enem izmed področij: kariera, finance, odnosi, zdravje, komunikacija, osebna rast itd?
  • Bi radi pridobili nova znanja, s katerimi lahko potencialno ustvarite povsem novo kariero in spremenite življenje sebi ter drugim izmed vas?
  • Bi se radi učili NLP s strani enega najbolj nadarjenih, zabavnih in rezultatsko orientiranim NLP trenerjev v Sloveniji in celo v svetu?
 
NLP je študij odličnosti, kjer se boste naučili bolje upravljati z vašimi mislimi in občutki. Vaši občutki vplivajo na vaše vedenje. Vaše vedenje vpliva na rezultate, ki jih dobivate na področju kariere, financ, zdravja, komunikacije itd.
V primeru, če verjamete v Zakon privlačnosti, boste lahko z uporabo NLP tehnik dobili koristne in uporabne metode, da boste v vaše življenje privlabili več.
 
Spoznajte eno izmed najbolj hitro rastočih panog - NLP COACH.
 
NLP Coach vključuje napredne tehnike in pristope s področja NLP in coachinga. NLP Coaching je način s katerim lahko odkrijemo in odklenemo skrite potenciale posameznika ali skupine.
 
Naredite leto 2019 najlepše in najbolj uspešno leto vašega življenja. Naredite kvantni preboj z NLP v letu 2019!

10 razlogov zakaj DA, 10 razlogov, zakaj se nam pridružiti?

1) Ker si RES končno zaslužite denar, kariero, odnose, partnerja, zdravje, telesno težo, karkoli si želite in o čemer sanjate. Morda vas ena sama misel, ena sama ideja, en sam premik loči od tega, kar si želite? Ker je danes v svetu toliko priložnosti in možnosti, ki bi jih lahko izkoristili? Seveda je za to potrebno delo, akcija, vendar je vaša pozitivna mentalna naravnanost lahko ključ do rešitve? Vse to je lahko vaše, ko spremenite vaše misli, vaše občutke in vaše vedenje. Uporabite znanja NLP, da dobite rezultate, ki si jih želite?

2) Ker investicija v vaše znanje pomeni - tako pravi Warren Buffett, eden najboljših investitorjev vseh časov - najboljšo možno investicijo, ki jo lahko naredite. Pozor: znanje je zaenkrat še neobdavčeno, če imate več znanja, če znate drugače razmišljati, boste lahko sebi in drugim bistveno lažje pomagali do rezultatov, ki si jih želite. Bi radi imeli več znanja v življenju? Bi radi bili več vredni na trgu? Vas zanimajo najnovejša znanja praktične psihologije?

3) Ker imate dnevno 60.000 misli. Včasih se vam zdi, da nekaterih misli preprosto ne morete nadzirati. Vendar, če verjamete v Zakon privlačnosti, ki deluje, so vaše misli v preteklosti privlačile v vaše življenje to, kar sedaj imate v vašem življenju. Ko boste obvladali NLP tehnike in jih vsakodnevno tudi uporabljali, boste lahko privlačili v vaše življenje načrtno to, kar si želite. Bi radi sami upravljali vaše misli in vaše občutke? Bi to radi?

4) Ker lahko uporabite NLP tehnike, ki se jih boste naučili, pri vodenju sodelavcev, pri prodaji, pri vzgoji otrok, pri komunikaciji s partnerjem, pri odpravi blokad, strahov, ki jih imajo drugi. Morda vas zanima, da bi bili boljši podjetniki, vodje, življenjski sopotniki s tem, ko boste znali pomagati drugim ali pa vas zanima, da bi lahko to bila nekoč tudi morda vaša nova kariera? Ker če bi radi kariero iz tega področja, je sedaj pravi čas, da nekaj s tem naredite in začnete delati?

5) Ker je danes nujno, da trenirate vaš um. Tehnike programiranja uma uporabljajo vrhunski športniki, vodje, predavatelji, psihologi, podjetniki, coachi, trenerji itd itd. Torej poleg prakse, poleg akcije je neverjetno pomembna tudi priprava nanjo. Če se želite psihološko pripraviti na uspeh, na zmago, na to, da boste odločili "tekmo" vašega življenja vam v prid, se prijavite na NLP Praktik k nam in se naučite praktičnih psiholoških prijemov?

6) Ker sem master trener in asistent dr. Richard Bandlerja, soustanovitelja NLP. Ker dr. Bandler nenehno spreminja in ažurira tehnike in boste tako dobili res najnovejša in najbolj uporabna znanja NLP. Ne boste dobili samo teorijo, ki jo lahko vsak prebere v knjigah, izkusili in opazovali boste res pravi NLP v praksi, z nezavednim programiranjem vašega uma, kar je neprecenljivo. Se radi učite od najboljših?

7) Ker je to v resnici edini NLP Praktik, ki vam prinaša licenco za uporabo NLP. Ko se prijavite dobite v podpis licenčno pogodbo. Certifikat, ki ga boste prejeli domov po pošti, vam bo izdala najstarejša in največja NLP certifikacijska organizacija - The Society of NLP, na sam certifikat pa se bo poleg moje malenkosti, podpisal tudi sam dr. Richard Bandler, so-ustanovitelj NLP. Tisti, ki poznate malo NLP in kaj je kdo v NLP naredil veste, kdo je res pravi mojster NLP in ne samo teoretik? Tu res gre za praktična znanja NLP. Bi jih radi?

8) Ker če boste spet odlašali in se ne boste takoj sedaj prijavili, ker "ni pravi trenutek", bo naslednje leto spet "nepravi" trenutek. Vzemite ta trenutek, ki je nepopoln in ga naredite pravega, ker je edini trenutek, ki ga imate sedaj. Sedaj se prijavite. Bi radi končno naredili preboj in spremembo v življenju?

9) Ker če sedaj to berete čutite nek klic, poklicanost, da naredite en korak, je potem pravi trenutek. Ko boste naredili en korak proti ciljem in sanjam, ko se boste opremili z novimi znanji in z novimi tehnikami za programiranje uma, boste šli na poti do vašega poslanstva, da pomagate sebi in pomagate drugim, da bo ta svet lepši. V resnici, ko boste spremenili vaš pogled na svet se bo svet začel drugače odzivati na vas. Ljudje se bodo drugače vedli do vas. Ljudje bodo v vas videli spremembo... Bi to radi?

10) Ker postanete povprečje 5ih ljudi s katerimi se največ družite. Bi se radi družili s podobno mislečimi ljudmi, ki imajo podobno kot vi željo, da naredijo spremembo v svojem življenju in v življenju drugih ljudi. Bi radi dobili mastermind skupino, skupino podobno mislečih ljudi, s katerimi lahko vadite tehnike? Tudi, če vašega primera oz. razloga zakaj bi se prijavili na NLP ne želite deliti z drugimi, brez skrbi, saj lahko vse tehnike oz. veliko večino tehnik NLP delate, brez da delite "vsebino" z drugimi. Bi to radi?

Vabljeni na BREZPLAČNO DELAVNICO dne, 14. januarja 2019, v Ljubljano(Austria trend hotel). Začnemo ob 16.30, predviden zaključek je ob 20.30. 

 

Pohvale udeležencev

(veliko več jih najdete na spletni strani http://www.mastermindakademija.com/pohvale.php)

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so predavanja, ki jih organiziramo v okviru Mastermindakademije vrhunska!

Študij NLP-ja (NLP Praktik, NLP Mojster Praktik in NLP Coach) na Mastermind akademiji mi je v življenju odprl nove dimenzije mojega poslanstva. Strinjam se s tistimi, ki pravijo, da vsaka šola nekaj stane - res je pa tudi, da mi nobena šola ni dala toliko kot prav Mastermind akademija z dr. Aleksandrom Šinigojem na čelu. Obilo neprecenljivega znanja, smeha, igre in zabave, novih prijateljskih ter poslovnih vezi nam je bilo danih. Od nas je odvisno, kaj od tega smo pripravljeni sprejeti in kaj od tega damo naprej. In kot je Benjamin Franklin rekel: Investicija v znanje prinaša najboljše obresti. 

Sabina Šijanec

NLP je super, NLP z dr. Aleksandrom Šinigojem pa je odličen. Z Aleksandrom sva se spoznala eno sončno soboto v aprilu 2014, ko je bil gostujoč predavatelj na enem izmed mojih letošnjih izobraževanj. Energija, s katero je Aleksander napolnil tisto ogromno predavalnico je bila neizmerna in v trenutku sem bil prepričan, da je Aleksander prava izbira tudi za NLP. Z Aleksandrom, ki je odličen predavatelj, predvsem pa mentor in vodja, sem uspešno opravil seminar za Certificiran Praktik Hipnoze, Licenciranega in certificiranega NLP Praktik, NLP Mojster Praktik in NLP Coach. Aleksander je iz vseh nas v vseh izobraževanjih znal izvabiti tisto najboljše in nas usmerjal v to, da smo presegali same sebe. Veliko smo se naučili z medsebojnim delom in ogromno od Aleksandra. Aleksander hvala ti za ves trud, vso energijo in delo, ki si ga vložil v to, da smo pripravljeni za samostojno nadaljnje delo. Z velikim veseljem pričakujem nova izobraževanja v 2015.
Marko Skubic, podjetnik

Hvala še enkrat za letošnje coaching izobraževanje. Vedno poudarim kako mi je pomembno vse znanje ki ga predajaš, samo nikoli pa ne povem zakaj. Ne gre samo za informacije, ki jih dobim iz skript, ampak vse ostalo, tisto, ki je skrito, kar zaznavam in vsi trigerji, ki mi pomagajo da grem po svoji poti odkrivanja in deljenja svojih potencialov. Na coachu mi je bilo neprecenljivo to, da sem lahko opazoval kako ti delaš, kako coachaš in se efektivno dotikaš tistega, kar rabimo. Pri sebi sem naredil največji napredek ravno v efektivnosti svoje komunikacije, povečal sem svojo čutno ostrino in mislim da našel temelj svojega potenciala v sposobnosti vzpostavljanja stika in potem spraševanja takih vprašanj, ki se skladajo s tem kar čutim. Coaching mi daje orodje, da znam povezat to kar zaznavam s primernimi besedami oziroma vprašanjem, kar se mi zdi da sem iskal celo življenje. Moram povedat, da sem do tega prišel s tem, da sem zaznal kako uporabljaš meta model in kako pomemben je. Če izpostavim samo eno stvar, ki mi je letos pomagala naredit največji premik je to meta model, ampak šele na coachingu, z opazovanjem tvojega coachinga, sem dojel kaj to sploh je, hecno. Hvala še enkrat za tvojo srčnost in potrpežljivost in usmerjanje. Včerajšnji zaključni film se me je dotaknil in sporočilo je prišlo skozi. 
Matej M
Predavatelji

dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno delujejo in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.

 

Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate.

Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 22 državah, na štirih kontinentih po vsem svetu, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.

Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost.


Da, želim se prijaviti
Dogodek je BREZPLAČEN!

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.