Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

BREZPLAČNA DELAVNICA: POSTANITE BOLJŠI VODJA Z NLP TEHNIKAMI

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica
Dogodek je BREZPLAČEN!

Katera je ključna in največkrat tudi najzahtevnejša kompetenca, ki jo imajo le najboljši vodje?
Bi radi bili vodja, ki vodi »brez naziva«, da bi vam ljudje naravno sledili?
Vas zanima, kako lahko uporabite NLP tehnike za uspeh in preboj pri vodenju?
Bi radi izboljšali komunikacijo, da bi vam sodelavci sledili?
Vas zanima, kako lahko motivirate sodelavce, da se bodo znali sami motivirati?


Vabimo vas, da se udeležite BREZPLAČNE DELAVNICE, ki bo potekala v ponedeljek, 28. januarja, v Ljubljani, Austria Trend hotel, Dunajska cesta 154, od 16.30 do 20.00.
 
Usmerjevalniki vas bodo vodili do predavalnice, sicer pa se predavalnica nahaja v K-2
Parkiranje je možno v PARKIRNI HIŠI SMELT WTC in je plačljivo na avtomatu.

Spoznali boste katera so znanja in veščine, ki vas bodo spremenile v vodjo, ki mu sodelavci z navdušenjem sledijo in katere so ključne NLP tehnike, ki bi jih morali vsi vodje spoznati preden sploh postanejo vodje.

Vodje se soočajo s številnimi izzivi kot na primer neprimerna in nekonsistenta komunikacijapomanjkanje samozavesti pri vodenju, neučinkovito vodenje sestankov, težave z delegiranjem, nezmožnost prepoznavanja talentov znotraj podjetja in pravilno ravnanje s temi, neznanje motiviranja sodelavcev in podobno.

Pridružite se nam in spoznajte:
Kako kot vodja dosegati rezultate;
Kako privabiti in zadržati talentirane ljudi;
Kako ustvariti motivirajoče in inovativno delovno okolje;
Kako komunicirati z lastniki, sodelavci, strankami;
Kako pri vodenju uporabiti NLP tehnike in Coaching za vodenje (leadership coaching);
Kako upravljati s spremembami;
Vodenje samega sebe;
Upravljanje s talenti za vodje (talent management);
Ustvarjanje sprememb z NLP tehnikami pri vodenju (NLP Leadership);
Organiziranje časa delo na prioritetah (time and priority management);
Strategije vodenja in modeliranje uspešnih vodij;

Za informacije sem na razpolago mojca@mastermindakademija.com ali 05 338 48 58.

Vabljeni, Mojca Beltram
 
P.S.: Za vas smo pripravili tudi BREZPLAČEN test vaših vodstvenih kompetenc. Test vaših vodstvenih kompetenc lahko brezplačno opravite tukaj.  Predavatelji

dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno delujejo in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 22 državah, na štirih kontinentih po vsem svetu, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 
Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost.

Da, želim se prijaviti
Dogodek je BREZPLAČEN!

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.