Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

CERTIFICIRANA ŠOLA VODENJA Z NLP TEHNIKAMI

Datum: 15.02.2019 | ONLINE TEČAJ
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

8 znanj in veščin, ki vas bodo spremenile v vodjo, ki mu sodelavci z navdušenjem sledijo. Ključne NLP tehnike, ki bi jih morali vsi vodje spoznati preden sploh postanejo vodje.

 • Vas zanima, katera je ključna in največkrat tudi najzahtevnejša kompetenca, ki jo imajo le najboljši vodje?
 • Bi radi bili vodja, ki vodi »brez naziva«, da bi vam ljudje naravno sledili?
 • Vas zanima, kako lahko uporabite NLP tehnike za uspeh in preboj pri vodenju?
 • Bi radi izboljšali komunikacijo, da bi vam sodelavci sledili?
 • Vas zanima, kako lahko motivirate sodelavce, da se bodo znali sami motivirati?

Vodje imajo danes številne izzive pri vodenju. Pri enih je izziv neprimerna in nekonsistenta komunikacija, pri drugih je izziv pomanjkanje samozavesti pri vodenju, spet pri tretjih je izziv, ker ne znajo pravilno voditi sestankov. Nekateri ne znajo pravilno delegirati nekateri ne znajo prepoznati talentov znotraj podjetja in z njimi pravilno ravnati, pri nekaterih  je izziv, ker ne znajo motivirati sodelavcev.

Seveda vodje niso sami krivi. Največkrat so samouki, učijo se na napakah, žal nimajo ustreznih znanj in kvalifikacij za vodenje. Včasih imajo znanja, vendar jih ne redno izpopolnjujejo ali nadgrajujejo. Ne poznajo NLP tehnik prilagojenih prav za vodenje. Danes večina podjetij nima ustrezno certificiranih vodij, ki bi opravili ustrezne preizkuse znanja s področja vodenja. Velikokrat so bili na to delovno mesto »vrženi«, so ga podedovali ali z napredovanjem postali vodja. Tudi, če so bili zelo dobri pri svojem operativnem delu v preteklosti, še ne pomeni, da res poznajo in obvladajo vodenje.

Za vse vodje smo pripravili 8 tedensko Certificirano online šolo vodenja z NLP tehnikami.

 • Kaj se boste naučili?
 • Kako kot vodja dosegati rezultate;
 • Kako privabiti in zadržati talentirane ljudi;
 • Kako ustvariti motivirajoče in inovativno delovno okolje;
 • Kako komunicirati z lastniki, sodelavci, strankami;
 • Kako pri vodenju uporabiti NLP tehnike;
 • Kako upravljati s spremembami.

 

Modul 1: Vodenje samega sebe

Vas zanima, kako ohranjati pozitivno energijo in samozavest pri vodenju? Vas zanima, kako ravnati v kriznih situacijah in kako postati vodja, ki mu ljudje sledijo brez naziva? Vas zanima, kako si postavljati cilje za vodenje? Vas zanima, kako lahko sidrate sami sebe za bolj odločno, sproščeno in navdihujoče vodenje? Vas zanima tehnika pozitivne vizualizacije za uspešno vodenje, ki jo uporabljajo vrhunski športniki?

Modul 1 je usmerjen v to, da se naučite tiste najpomembnejše veščine pri vodenju, kako voditi sebe in kako biti zgled kot vodja za druge.

Modul 2: Prepričljiva komunikacija pri vodenju

Vas zanima, kako ravnati z zahtevnimi sodelavci? Vas zanima, kako komunicirati, da vam ljudje prisluhnejo? Bi radi bili boljši v pogajanjih? Vas zanima, kako pravilno postavljati vprašanja, da boste v resnici razumeli, kaj se skriva v ozadju, za prepričanji sodelavcev? Bi radi končno dobili drugačne rezultate vaših pogovorov? Bi radi postali boljši v javnem nastopanju pri vodenju?

Modul 2 je usmerjen v to, da se naučite kot vodje biti bolj odločni, bolj prepričljivi in samozavestni v komunikaciji.

Modul 3: Motivacija sodelavcev pri vodenju

Vas zanima, kako uspešno motivirati vaše sodelavce? Bi se radi naučili, kako lahko motivirate sodelavce, ki so brez lastne motivacije? Morda so tik pred upokojitvijo? Morda jih ne morete nagraditi z denarjem ali drugačnimi bonusi, vendar jih še vedno lahko motivirate na drugačne načine. Bi se radi končno naučili 5 ključnih motivacijskih tehnik, ki jih mora vsak vodja poznati preden postane vodja?

Modul 3 vam bo dal pomembna znanja, ki vodje nauči, kako motivirati sodelavce, kako prenašati nanje motivacijo in to motivacijo spremeniti v njihovo samomotivacijo.

Modul 4: Coaching za vodenje (leadership coaching)

Bi radi postali odlični v coachingu pri vodenju? Bi radi vaše sodelavce naučili, da so bolj neodvisni, da so bolj samostojni, da so bolj neodvisni od vas? Vas zanima, katera so tista coaching vprašanja, ki jih lahko takoj uporabite, da izboljšate vaše vodenje za 100%? Bi radi izvedeli, kakšne preboje lahko vaši sodelavci naredijo, ko jih boste lahko včasih coachali, včasih boste z njimi mentor in bolj direktivni? Vas zanima, kako coachati zahtevne sodelavce?

Modul 4 je usmerjen v to, da ste pozorni kot vodje v vsebino vašega vodenja, kdaj je primerno, da ste kot vodje direktivni, kdaj ste vodja - coach?

Modul 5: Upravljanje s talenti za vodje (talent management)

Vas zanima, kako lahko privabite in predvsem zadržite motivirane in samoiniciativne sodelavce? Vas zanima, kako pravilno komunicirati z njimi? Kako pravilno izpeljati letne razgovore? Kaj morate nujno vprašati v letnem razgovoru in potem sistematično preverjati čez leto? Bi se radi naučili, kako odpuščati sodelavce in kako odpuščati vodje, ki prinašajo negativno energijo v kolektiv?

Modul 5 vam prinaša najnovejša znanja kako ravnati s talenti v podjetju, kako investirati v tiste, ki imajo potencial in jih zadržati ter kako v skrajnih primerih odpuščati.

Modul 6: Ustvarjanje sprememb z NLP tehnikami pri vodenju (NLP Leadership)

Bi se radi naučili 10 ključnih tehnik NLP, ki bi jih moral vsak vodja poznati in uporabljati? Bi radi dobili celovit pregled NLP tehnik uporabnih za vodenje? Če ste tehnike NLP že kdaj spoznali, je lahko ta modul odlična ponovitev in usmeritev, kako jih lahko uporabite v posameznih situacijah. Če ste začetniki in NLP tehnik še ne poznate, je to vaša priložnost,   spoznate kaj je to NLP in kako ga lahko NLP uporabite pri vodenju?

Modul 6 je namenjen strnjenemu pregledu NLP in temu, da se naučite povezati NLP tehnike z vodenjem. Seveda so NLP tehnike tudi v ostalih modulih, ko je to primerno.

Modul 7: Organiziranje časa  delo na prioritetah (time and priority management)

Vas zanima katerih 20% aktivnosti vam bo kot prineslo 80% rezultata? Bi se radi naučili preproste tehnike za ovrednotenje in reorganiziranje vaših dnevnih prioritet. Vas zanima, kako lahko kot vodja pridobite 1-2 uri dnevno, brez da hodite domov v poznih urah ali si prinašate delo domov? Bi se radi naučili, kako lahko rečete NE aktivnostim, ki vam jemljejo energijo, čas in ne prinašajo dodane vrednosti?

V tem modulu se boste naučili, kako lahko organizirate svoj čas, kako se lahko osredotočite na 20% aktivnosti, ki vam bodo prinesle 80% rezultata, ki si ga želite.

Modul 8: Strategije vodenja in modeliranje uspešnih vodij

Vas zanima, kako se lahko naučite najboljših strategij vodenja? Bi radi spoznali, kako lahko modelirate uspešne vodje in model uporabite pri sebi in pri vaših sodelavcih? Bi radi izvedeli 7 strategij vodenja, ki jih uporabljajo odlični vodje? Bi se radi naučili, kako lahko nadgradite vaše vodenje s preprostimi vprašanji, ki si jih postavljate ali jih postavljate uspešnim vodjem, ki jih srečujete?

Modul je namenjen vsem vodjem, ki bi se radi učili od najboljših vodij in v svoje delo uvedli  modele odličnosti, ki že obstajajo v svetu.

Bonus 1: Delegiranje za vodje (online video program)

V tem bonusu se boste naučili, kako lahko delegirate naloge sodelavcem, kako jih lahko predate na način, da vam ni treba skrbeti in kako zagotoviti kontrolo kakovosti izvajanja posameznih nalog. Pomemben vidik delegiranja bo tudi način, tehnike, komunikacija, preverjanje razumevanja, spremljanje izvajanja in uspešen zaključek.

Bonus 2: Upravljanja sprememb za vodje (online video program)

Zaposleni se sprememb velikokrat bojijo še posebej, ko gre za spremembe, ki drastično spremenijo način dela. V tem posebnem bonus modulu se boste naučili, kako lahko upravljate  spremembe, kaj lahko naredite, da zmanjšate odpor pred spremembami, kako pravilno komunicirate, da bo projekt, ki bi ga radi pripeljali do konca, uspešen.

Bonus 3: Vodenje projektov pri vodenju

Vodja se srečuje z izzivom, kako voditi projekte, kako pravilno določati mejnike in kako na sestankih uspešno spremljati  realizacijo teh mejnikov. V tem bonusu se boste na enostaven in strukturiran način naučili, kako lahko vodite projekte in kako lahko zagotovite, da bodo uspešno zaključeni.

 

FAQ – Pogosta vprašanja o Certificirani online šoli vodenja z NLP tehnikami

Kaj je velika prednost Certificirane online šole vodenja?

Ko se vključite v Certificirano online šolo vodenja z NLP tehnikami,vam program ostane vse do konca vašega življenja in lahko določene module pogledate, ko jih potrebujete. Recimo, da sedaj ne želite nikogar odpustiti, lahko preprosto modul preskočite in si ga pogledate takrat, ko se boste s tem ukvarjali.

Zakaj je pomembno, da vodje certificiramo, da opravijo preverjanje znanja?

Velikokrat predpostavljamo, da bi nekaj vodje že morali vedeti, vendar žal to ni res. Certifikat in predvsem znanje, ki jo bodo vaši vodje dobili v okviru Certificirane šole vodenja, bo lahko tako povečal kompetence, samozavest, izboljšal komunikacijo in predvsem premaknil vaše podjetje na naslednji nivo uspeha.

Kakšne popuste in ugodnosti ponujate?

Investicija v program šole vodenja znaša 3997 EUR + DDV. V primeru, da dostop do online šole vodenja plačate vnaprej, v 1-kratnem znesku, do 29.1.2019, vam priznamo 2000 EUR popusta. Za ceno 1997 EUR + DDV dobite dostop. Certifikat stane 97 EUR + DDV. Pogoj za pridobitev certifikata je on-line šolanje v sklopu on-line vsebine, ki jo ponumamo. Certificirate lahko več vodij iz istega podjetja, tako da osebe enostavno dodajate v sistem in jim omogočite certificiranje takrat, ko si sami želite oz. želijo, in sicer tako, da preprosto dokupite dostop še za dodatne osebo, v višini 97 Eur + ddv. S tem bo oseba dobila lasten dostop do vsebin, lasten dostop do izpita (ki ga lahko opravlja večkrat) in seveda tudi lasten certifikat. Pozor: licenca za uporabo vsebin za vodenje vam ob enkratnem nakupu ostane vse do konca življenja. Investirajte v vaše vodje, da naredijo preboj vašega podjetja.

Ker sem zelo zasedena, ne vem, kdaj bom lahko poslušala vsebine?

Za vsak modul smo na koncu pripravili kratek povzetek, da ga lahko pogledate v približno 5-ih minutah, če se vam mudi. Vse vsebine smo tudi pripravili v mp3 formatu, kar pomeni, da jih lahko poslušate, ko si sami želite v avtomobilu, med sprehodom, pri opravljanju drugih aktivnosti. Vsebine vas bodo tudi počakale, da si jih pogledate takrat, ko imate čas.

Kako izgleda izpit in certificiranje?

Ko uspešno zaključite vseh 8 modulov, vas čaka izpit, ki je v elektronski obliki. Sestavljen je iz več različnih vprašanj, vendar so vprašanja naključno izbrana čisto iz vsakega modula. Izpit lahko večkrat ponavljate, dokler ne dosežete pozitivne ocene (80%, vendar je odstotek mogoče zmanjšati ali povečati glede na vaše želje). Certifikat prejmete po uspešno zaključenem testiranju v elektronski obliki.

Začetek tečaja je v petek, 15. 2. 2019, ko boste dobili dostop do prvega modula. Zaključek tečaja je 8 tednov po začetku, ko boste dobili dostop do zadnjega modula. En teden po zaključku, boste dobili dostop tudi do izpita in možnosti, da pridobite ustrezen certifikat.Predavatelji

dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno delujejo in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 22 državah, na štirih kontinentih po vsem svetu, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 
Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost.

Da, želim se prijaviti
Cena: 1.997,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.