Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

KARIZMATIČNI VODJA - IZBOLJŠAJTE SVOJO KOMUNIKACIJO IN PREPRIČLJIVOST

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

 • Vas zanima, kako biti še boljši pri vodenju?
 • Bi radi izvedeli, kaj priporoča Harvard Business School za izboljšanje komunikacije?
 • Bi radi izboljšali vašo pisno in ustno komunikacijo?
 • Vas zanimajo hipnotični jezikovni vzorci pri vodenju?
 • Bi radi bili bolj prepričljivi in bolj učinkoviti?
 • Vas zanima, kako motivirati sebe in vaše sodelavce?

Predstavljamo vam delavnico, kjer boste dobili nekaj zelo koristnih in poučnih tehnik ter nasvetov za vodenje in motivacijo.

V okviru delavnice boste izvedeli:

 • kako vzpostaviti stik, se približati sodelavcem in postati boljši vodja,
 • kako uporablja verbalno in neverbalno komunikacijo Karizmatični vodja,
 • kako lahko hipnotični jezikovni vzorci, skupaj s tehnikami Nevrolingvističnega programiranja izboljšajo vaše vodenje,
 • kako lahko uporabite samohipnozo in mentalne tehnike, za vaše notranje stanje, da postane boljši v vodenju,
 • kako pripraviti poseben laboratorij uma, da boste lahko lažje spreminjali vaše vrednote, prepričanja, strategije in posledično vedenje,
 • kako lahko postane boljši vodja z uporabo tehnike DTI - deep trance identification, ki se veliko uporablja pri vodenju,
 • kako lahko programirate vaš um in um vaših sodelavcev, da dosegate boljše rezultate.


Termini, ko se delavnica izvaja so naslednji:

16.1.2019, 16.30-20.30

17.1.2019, 9.00-17.30

18.1.2019, 9.00-13-30

23.1.2019, 16.30-20.30

24.1.2019, 9.00-17.30

25.1.2019,9.00-13.30

 

GARANCIJA DOBREGA NAKUPA:

Dr. Aleksander Šinigoj je asistent dr. Richard Bandlerja, so-ustanovitelja NLP in genija za hipnozo z odprtimi očmi. Je tudi asistent najbolj znanega angleškega hipnotizerja Paul Mckenna. Aleksander je predaval že v več kot 20 državah po svetu. Na tisoče in tisoče ljudi samo v Sloveniji posluša njegove hipnotične zgoščenke. Je predavatelj s srcem.

DA, zanima me, kaj počnejo najboljši na svetu na tem področju, zato pridem na delavnico.Predavatelji

dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno delujejo in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 22 državah, na štirih kontinentih po vsem svetu, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 
Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost.

Da, želim se prijaviti
Cena: 1.497,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.