Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

CERTIFICIRAN PRAKTIK HIPNOZE

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

Bi radi spremenili vaše vedenje in vaša omejujoča prepričanja? 
Bi se radi naučili samohipnoze, načina, kako lahko programirate vaš um?
Bi radi končno naredili korak naprej in prekinili s starimi vzorci, ki vas omejujejo? 
Bi se radi naučili, kako ven iz tega začaranega kroga negativnih misli? 
Vas zanimajo praktične tehnike, kako uporabiti v praksi zakon privlačnosti?

Praktična znanja + odlično gradivo + ogromno vaj + mednarodno priznan certifikat + veliko zabave pri učenju + vrhunski mednarodno priznan predavatelj s primorskim naglasom = Certificiran Praktik Hipnoze

 

Neverjetno, pa še kako resnično, vendar ljudje porabimo več časa, da se naučimo upravljati s pralnim ali pomivalnim strojem, kot pa z lastnim umom. Verjetno poznate poštevanko do 10, kajne? Poznate črke in znate iz črk sestavljati besede, kajne? Vse to in še veliko drugih stvari so vas naučili v šoli. Pred vami pa so vsebine, ki bi jih morali slišati že v vrtcu. Vse to bi vas morali naučiti že v šoli, kako upravljati z vašimi mislimi. Kako sploh zavedno delati spremembe na nezavednem. Certificiran Praktik Hipnoze je neke vrste zbirka tehnik, ki predstavljajo uporabniški vmesnik do vašega uma. Gradivo, ki bi ga morali dobiti že ob rojstvu.

Vrhunska delavnica z najverjetneje najbolj praktičnimi in uporabnimi vsebinami za hipnozo in samohipnozo na svetu.

Termini so naslednji:

16.1.2019, 16.30-20.30

17.1.2019, 9.00-17.30

18.1.2019, 9.00-13-30

23.1.2019, 16.30-20.30

24.1.2019, 9.00-17.30

25.1.2019,9.00-13.30

 

DA, želim poglobiti svoje znanje in pridem na to odlično delavnico, kajti več kot znam, bolj fleksibilen sem lahko v življenju.

Delavnica je ciljno naravnana. Hipnozo in samohipnozo bomo uporabljali z namenom, da sebi ali drugim pomagamo uresničiti CILJE.

DA, zanima me, kako lahko hitreje uresničim svoje cilje in kako uresničim zakon privlačnosti v praksi, zato ne smem izpustiti delavnice Certificiran Praktik Hipnoze.
 

Kaj boste na delavnici izvedeli:

1) Kako pripraviti vaš osebni laboratorij uma (ena najbolj naprednih tehnik za samohipnozo na svetu)?
2) Kako lahko nekomu dokažete ali pokažete hipnotizabilnost in zakaj smo vsi ljudje hipnotizabilni, odvisno seveda od posameznega transa?
3) Kako pripraviti zelo direktiven način za hipnozo in tudi direktiven način za samohipnozo? Uporabili bomo več trikov, ne samo klasično štetje, ampak tudi tehniko zmede, 5 Rep, metaforično indukcijo v samohipnozo itd.
4) Kako ste lahko pri hipnozi in samohipnozi indirektni? Kaj je delal eden največjih genijev hipnoze Milton Erickson?
5) Kako pripraviti in opraviti hipnozo z odprtimi očmi, kako hipnozo izvajati pred skupino, kaj je pomembno ko ste npr. pri samohipnozi sami?
6) Kako lahko hipnozo poimenujete in uporabite v poslovnem svetu in kako lahko hipnozo uporabite pri vašem vsakdanjem delu?
7) Z napravo za merjene EEG možganskih valov za domačo uporabo, boste lahko preverili, v katerem stanju se trenutno nahajate ( v alfa, delta, theta itd.).
8) Pogledali si bomo, kako je hipnoze izvajal Milton Erickson, kaj je dodal v hipnoze Dr. Richard Bandler, kaj počne Paul Mckenna, da pripravi tako globoka trans stanja. Prav tako bomo slišali, kakšen sistem za hipnoze uporablja sam Anthony Robbins. Gre torej za celovit pogled najboljših hipnotizerjev, ki trenutno delujejo v svetu ali so kdaj delovali.
9) Pri samohipnozi velja za enega izmed mojstrov tudi Dave Elman. Njegove tehnike bomo dodali tehnikam, ki jih boste spoznali od drugih velikih mojstrov.
10) Prvič v Sloveniji bomo na Certificiranem Praktiku izvajali staro indijsko tehniko za samohipnozo, ki jo uporabljajo modreci za doseganje popolnega miru.

Nekaj izkušenj iz preteklosti: Večina naših tečajnikov pride na delavnico ZASE, z namenom, da bi se naučili samohipnoze oz. tehnik, s katerimi lahko sebi spremenili notranji svet, postali bolj mirni, uspešni, bolj samozavestni, bolj fokusirani itd. V manjšini so tisti, ki bi se radi s tem preživljali. DOBILI BOSTE VEČ KOT DOVOLJ znanja za začetek vaše lastne prakse, vendar je potrebno za to veliko VAJE. Na koncu dobite mednarodni certifikat, ki ga podpiše eden najboljših hipnotizerjev vseh časov, dr. Richard Bandler.

DA, prijavljam se na delavnico, ker bi rad pomagal najprej sebi, potem pa tudi drugim.

GARANCIJA DOBREGA NAKUPA:

Dr. Aleksander Šinigoj je zadnjih nekaj let edini iz srednje iz vzhodne Evrope, ki je bil povabljen kot asistent dr. Richard Bandlerja, so-ustanovitelja NLP in genija za hipnozo z odprtimi očmi. Je tudi asistent najbolj znanega angleškega hipnotizerja Paul Mckenna. Aleksander je predaval že v več kot 20 državah po svetu. Na tisoče in tisoče ljudi samo v Sloveniji posluša njegove hipnotične zgoščenke. Je predavatelj s srcem.

KAKO VESTE, ČE JE HIPNOTIČNI PRAKTIK PRAVA DELAVNICA ZA VAS:

Ste pozitivni ali bi vsaj radi bili bolj pozitivni? 
Vas zanimajo nova znanja? 
Bi radi naredili nekaj dobrega zase in za svet okrog vas?
Bi radi bili bolj uspešni, bolj motivirani, bi radi izkoristili več vašega potenciala? 
Verjamete, da so pri vas še priložnosti za izboljšanje?

Če ste vsaj na 1 vprašanje odgovorili z DA, potem je delavnica zagotovo odlična izbira za vas.

Da, rad/a bi znal/a spreminjati svoje vedenje in svoje navade. 

PREDZNANJE NI POTREBNO: 
Za delavnico Certificiran Praktik Hipnoze ne potrebujete nobenega predznanja, vendar pa boste po zaključeni delavnici dobili domače naloge, da vadite in pridobivate še praktične izkušnje na hipnotičnih subjektih, v kolikor jih nimate v družini, jih boste lahko dobili iz same skupine.

Da, nič ne vem o hipnozi, vendar sem se pripravljen/a učiti in bom naredil/a vse, da se delavnice udeležim.

DODATNE IZKUŠNJE, KI JIH BOSTE PRIDOBILI:
S pomočjo posebne napravice, ki generira posebne zvoke in tudi druge efekte, boste lahko preizkusili in ustvarili alfa, theta ali celo delta stanja. S tem lahko dobite izkušnjo, kako je biti v takšnem alfa stanju.

SNEMANJE VAŠIH HIPNOZ JE ZAŽELENO:
Snemanje dejanske delavnice ni dovoljeno, je pa zaželeno, da s svojim mobilnimi telefonom ali diktafonom snemate vaše osebne hipnoze, kajti imeli boste glasbeno podlago. Vse vaše posnetke lahko kasneje poslušate ali uporabite pri vaših samohipnozah ali pri nadaljnjem učenju.

Da, rad/a bi imel/a nekaj svojih lastnih hipnoz posnetih s posebno glasbeno podlago, zato se tudi prijavljam na delavnico.

GLASENE PODLAGA ZA HIPNOZO IN SAMOHIPNOZO: 
Poslali vam bomo nekaj odličnih linkov za to, da boste imeli glasbene podlage za vašo hipnozo in samohipnozo. Dobili boste tudi možnost, da kupite avtorsko glasbo po znižani ceni, še posebej, če vas zanima snemanje zgoščenk za trg. Če vas zanima zgolj priprava lastnih samohipnoz ali glasba za vaše samohipnoze, bo na voljo brezplačno preko povezav, ki jih boste dobili v okviru delavnice.

DA, rad/a bi imel/a nekaj dobrih podlag za moje meditacije, samohipnozo, še posebej če so brezplačno na voljo.

KAKO S HIPNOZO ALI SAMOHIPNOZO NA TRG:
Večina udeležencev prihaja na delavnico zase in se ne želi s hipnozo preživljati. Vse tiste, ki pa vas zanima profesionalizacija hipnoze in samohipnoze, kot načina preživljanja ali dopolnitev k obstoječi dejavnosti, vas bomo še posebej podučili in vam dali nekaj primerov ter idej, kako se pozicionirati na trgu, kako se promovirati, kaj ponuditi strankam itd.

DA, nekoč bi rad/a s temi znanji poskusil/a kakšno novo smer v karieri. Certifikat mi daje možnost, da v okviru svoje kariere naredim še kaj več, zato bi mi ta znanja lahko bila zelo, zelo koristna.

HIPNOTIČNI JEZIK V SLOVENŠČINI ALI ANGLEŠČINI: 
Nekatere stvari so lažje pri sami hipnozi v angleščini, vendar boste dobili ogromno primerov in tudi napisali vašo prvo hipnozo in samohipnozo v slovenščini. Z vajo se lahko v slovenščini pripravi res veliko primerov. CELOTNA DELAVNICA POTEKA V SLOVENSKEM JEZIKU.

VIDEO IN AVDIO POSNETKI: 
Seveda se bomo učili od velikih svetovnih mojstrov hipnoze in poslušali nekaj avdio in videoposnetkov. Pri tem je pomembno, da boste še vedno ohranili svoj slog govora in svoj način hipnoze.

DA, zanima me, kaj počnejo najboljši na svetu na tem področju, zato pridem na delavnico.

VAS JE STRAH? 
Hipnoza je v bistvu način komunikacije, ki jo že danes uporabljate v vašem življenju. Hipnoze tudi ni mogoče zlorabiti(no, toliko, kot ostalo obliko komunikacije), ker se oseba v primeru življenjske ali druge ogroženosti zbudi iz transa sama od sebe.

Da, vem, da bo super in verjamem vase. Pridem, prijavljam se na to odlično delavnico.

 

 

1. sklop:
KLASIČNE OBLIKE HIPNOZE

Pogledali si bomo kratko zgodovino hipnoze, kaj sploh hipnoza je in se naučili najbolj osnovnih načinov uvoda v hipnozo.

Eden največjih svetovnih hipnotizerjev Milton Erickson bo postal naš model in osnova, kjer si bomo pogledali vse vidike, ki jih je Erickson uporabljal od vzpostavitve stika, uporabe vsega, kar je sogovornik rekel, do posthipnotične sugestije.

POZOR: Izvedeli boste veliko več o Miltonu Ericksonu, kot pa izveste v okviru NLP Praktika ali NLP Mojstra Praktika, kajti izvedeli boste znanja in tehnike, ki so jih odkrili drugi njegovi učenci, ne samo dr. Richard Bandler in John Grinder.

Zanimalo nas bo tudi, kako lahko določimo ali je oseba hitro hipnotizabilna ali ne. Pogledali si bomo metodo kisle limone, metodo slovarja / balona, metodo »magnetnih« kazalcev, metodo elastičnih krogov, uporabo gravitacije.

Zanimale nas bodo osnovne tehnike od metode štetja, metode odštevanja, kako naredimo hipnozo v hipnozi, tehnika štetja do 10, tehnika štetja do 100, fiksiranje nosnega korena, tehnika požiranja, toplota roke,

 • tehnika uporabe t.i. placebo tablet za hipnozo,
 • sugestija toplote,
 • uporaba nihala,
 • štetje nazaj,
 • tehnika stopnic,
 • tehnika premičnih stopnic,
 • tehnika t.i. hipnotičnega olja itd.
 • V tem sklopu bomo tudi spoznali, kako lahko klienta dvigniti iz hipnotičnega stanja.

2. sklop:
ZAHTEVNEJŠE OBLIKE HIPNOZE IN SAMOHIPNOZE

Pogledali si bomo:

 • verbalno in neverbalno hipnozo,
 • hipnozo s pogledom,
 • hipnozo z dotikom.

Podrobno bomo preučili tudi:

 • hipnotične zgodbe,
 • metafore,
 • izomorfizem in homomorfizem,
 • izgradnja metafor.

Naučili se bomo izdelovati tudi svoje lastne zapise hipnoze, ki jih boste lahko sprva prebrali, kasneje pa obnovili po lastni presoji in jih predali sogovorniku. Zanimale nas bodo tehnike poglabljanja hipnoze in kako lahko dosežemo tehniko globokega transa in tehniko za poglabljanje transa. Veliko bomo delali na izgradnji post-hipnotičnih sugestij in povečanju hitrosti vstopa v hipnotično stanje. Zanimale nas bodo tudi odprave odvisnosti kot so: kajenje, alkohol, mamila, hrana itd s pomočjo hipnoze in samohipnoze.

3. sklop:
HIPNOZA V POSLOVNEM SVETU IN VSAKDANJEM ŽIVLJENJU

Poleg številnih znanih hipnotičnih tehnik, bomo obdelali tudi nekatere manj uporabljene koncepte in tehnike, kot je:

 • hipnoza s šepetanjem,
 • hipnoza v spanju in verižna hipnoza,
 • sistem vgnezdenih zank (nested loops),
 • hipnoza pri vodenju.

S pomočjo vgrajenih ali vgnezdenih zank, lahko znotraj zgodb dodajamo ustrezne hipnotične ali post hipnotične sugestije. Vsak udeleženec si bo pripravil lastne zgodbe, s katerimi bo uporabil vgrajene zanke. Spoznali boste tehniko, kako si lahko te zgodbe enostavno in hitro zapomnite.

Zanimala nas bo tudi specifika hipnoze otrok, specifika hipnoze starejših oseb in odraslih oseb, ki se imajo za t.i. »nehipnotizabilne«.

Naučili se bomo tudi narediti delno katalepsijo in katalepsijo celega telesa. Kombinacija hoje in hipnoze, kombinacije časovne črte in hipnoze so vsi fenomeni, ki jih bomo zajeli. Zanimalo nas bo tudi kako lahko hipnozo uporabimo skupaj z drugimi tehnikami. Naučili se bomo kako iz trenutnega stanja, s pomočjo hipnoze, pridemo pri našemu klientu na želeno stanje.

 
Pogostitev je vključena v ceno programa. 

NEKAJ POHVAL ŠTEVILNIH ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV

Poglejte si mnenja udeležencev iz ene od lanskih skupin TUKAJ.

Na delavnici Certificiran Praktik Hipnoze, bi pohvalil predvsem uporabnost pridobljenih znanj in veščin na več področjih vsakdanjega življenja, prepletenost teorije in prakse, pregledni "slaidi" in urejena skripta. Pohvala še predavatelju za njegovo strokovnost in "hipnotičnost". Delavnico bi priporočil komu, ki ga zanima hipnoza, hipno terapija, delo na sebi in pomoč drugim.
Robert Klun

Delavnica Certificiran Praktik Hipnoze je bila nekaj posebnega in prav vse je bilo odlično. Delavnico bi priporočila vsakomur, ki si želi osebnostne rasti in ki želi z znanjem, pridobljenim na delavnici, pomagati drugim.
Mirjam Toporiš Božnik

V okviru delavnice Certificiran Praktik Hipnoze se mi je zdelo super, kako predavatelj pelje stvari med realnostjo in nadnaravnostjo, kako srčno in prijazno predstavi to ljudem, ki jim te stvari niso poznane, da jim kmalu postanejo. Pohvalil bi strokovnost, profesionalnost in seveda smisel za humor. Delavnico bi priporočil po pravici povedano vsakomur, ki si želi stopiti iz množice.
Jaka Dimnik

Certificiran Praktik Hipnoze je delavnica, ki je definitivno primerna za vsakogar. Poleg srčnosti predavatelja, mi je bilo všeč, kako je združeval tehnike in znanja iz različnih področij. Primeri iz realnega življenja, zaradi katerih bom znala naučeno znanje vplesti v svoj vsakdan. Odličen stik z udeleženci (pa ne zgolj naučen!). Ogromno vaj, skozi katere nam ni le predajal znanja, ampak nam dokazoval, da zmoremo. Varno okolje. Delavnica je definitivno primerna za vsakogar. Če bi vsi ljudje prakticirali en kratek transek na dan, bi bil Svet veliko prijaznejši, ljudje pa dosti bolj zadovoljni in mirni. Definitivni investicija, ki se izplača- če si pripravljen na korak, seveda.
Maya Peron

Delavnica je bila enkratna. Odlična skupina in vrhunski predavatelj, ki nam ni predajal samo svojega bogatega znanja, ampak je z nami nesebično delil tudi svoje bogate izkušnje. Delavnico priporočam vsakomur, ki ga to področje zanima in bi želel delati tudi s hipnozo. Priporočam osebam, ki bi želeli spremeniti kaj tudi v svojem življenju. Po teh delavnicah se namreč počutiš zelo sproščen, srečen, ker imaš v rokah "orodje", ki ti pomaga, da lažje premaguješ te negotove z negativizmom prepojene čase.
Polona Pulko

Kot vedno je bil Aleksander fenomenalen. Tematika je super, še posebno pa je potrebno pohvaliti, da se nismo strogo držali zaporedij in metod, saj smo testirali stvari, ki nam bodo kot praktikom hipnoze še dodatno koristile pri delu na sebi in pomoči drugim. Delavnica je po mojem mnenju namenjena ljudem, ki si želijo sprememb na sebi in so pripravljeni za to nekaj tudi čisto konkretno narediti. To je predpogoj, šele ko človek naredi ta prvi, najpomembnejši korak, je lahko pripravljen narediti naslednje korake in pomagati tudi drugim. Zato bi delavnico priporočal ljudem, ki si želijo sprememb na sebi in potem želijo pomagati tudi drugim.
Marko Skubic

 

 

Poglejte si kratek intervju, ki ga je imel Aleksander za eno najbolj uglednih oddaj za osebnostno rast v Sloveniji. Še posebej priporočamo ogled od 39. minute dalje, če ne uspete pogledati celote.Predavatelji

dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše tehnike NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno deluje in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
 
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 22 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 
Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost

Da, želim se prijaviti
Cena: 1.497,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.