Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

PAKET IZOBRAŽEVANJ ZA VODJE IN PODJETNIKE

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

Paket izobraževanj za vodje in podjetnike:
Certificiran in licenciran NLP Praktik + Certificiran in licenciran NLP mojster praktik + Certificiran in licenciran NLP coach

Če ste vodja, če ste podjetniki, se najverjetneje zavedate, da je skupina ljudi, ki jih vodite velikokrat odvisna od vaših komunikacijskih sposobnosti, od tega, kako dobro znate vzpostaviti stik, kakšna vprašanja znate postavljati, ali znate motivirati, inspirirati. NLP znanja, ki jih boste slišali na tej delavnici so posebej prilagojena in pripravljena, da jih lahko takoj uporabite pri vodenju in pri rasti vašega podjetja.

Študij nevrolingvističnega programiranja predstavlja vseživljenjsko učenje, pri katerem udeleženci spoznavajo, da s pomočjo številnih tehnik in metod lahko svoj um, misli programirajo na način, da bo le ta deloval v njihov dobrobit.

 

Skozi izobraževanja, udeleženec pridobi zavest, da je sam kreator svojih misli, da s svojimi mislimi ustvarja vzorce in da je sam odgovoren za situacije v svojem življenju.

Če spremenimo naš miselni krog, se spremeni tudi naš svet. Z NLP tehnikami lahko spremenimo tako naš notranji kot zunanji svet.

V letu 2019 boste osvojili znanje in veščine, ki vam jih trije programi ponujajo.

 

TERMINI IZOBRAŽEVANJ:

 

1.) CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK:

1. FEBRUAR, od 9.00 do 15.30

2. FEBRUAR, od 9.00 do 17.30

3. FEBRUAR, od 9.00 do 17.30

7. FEBRUAR, od 9.00 do 15.30

8. FEBRUAR, od 9.00 do 17.30

9. FEBRUAR od 9.00 do 17.30

10. FEBRUAR, od 9.00 do 17.30

 

2.) CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP MOJSTER PRAKTIK:

19.-23. FEBRUAR 2019

16.-20. APRIL 2019

TOR IN SRE: 16.30-20.30

ČET., PET., SOB: 9.00 do 17.30

 

3.) CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP COACH:

23. - 25. APRIL  (tor.: 15:00 - 19:30, sre., čet.; 9:00 - 17:30)

11.  JUNIJ (tor: 15:00 - 19:30)

10. - 12. SEPTEMBER (sre: 15:00 - 19:30, čet., pet.; 9:00 - 17:30)

1. OKTOBER (tor: 15:00 -19:30)

19. - 21. NOVEMBER ( tor.: 15:00 - 19:30, sre., čet.; 9:00 - 17:30)

17. DECEMBER ( tor: 15:00 - 19:30)

LOKACIJA: LJUBLJANA

PRIVARČUJTE:  1500 € + DDV

CENA TREH IZOBRAŽEVANJ: 4991€ + DDV 

Kaj vključuje omenjena cena:

  • Udeležbo na treh delavnicah: Certificiran in licenciran NLP Praktik, Certificiran in licenciran NLP mojster praktik, Certificiran in licenciran NLP coach
  • gradivo in dodatne bonus vaje
  • 3 mednarodne certifikate, ki jih pridobite po končanem izobraževanju.

 

AKCIJSKI PAKET VELJA ZA PRIJAVO IN PLAČILO DO 20.12.2018.

NEKAJ POHVAL  ŠTEVILNIH ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV

Pri odločanju za NLP praktika sem si ogledala več predstavitev NLP- a v Sloveniji, prepričala pa me je le ena šola- to je MASTERMIND AKADEMIJA. Okvir Mastermind akademije ni le poučevanje NLP-a, je veliko več. Gre za dvig razpoloženja posameznika in ključno spremembo vibracije, ki izboljša in po potrebi spreminja zorni kot posameznika. Odločitev je padla. :) Iskreno priporočam vsem, ki bi radi iz svojega življenja naredili še več. 
Rebeka Luznik (Luznik transport)

Hvala še enkrat za letošnje coaching izobraževanje. Vedno poudarim kako mi je pomembno vse znanje ki ga predajaš, samo nikoli pa ne povem zakaj. Ne gre samo za informacije, ki jih dobim iz skript, ampak vse ostalo, tisto, ki je skrito, kar zaznavam in vsi trigerji, ki mi pomagajo da grem po svoji poti odkrivanja in deljenja svojih potencialov. Na coachu mi je bilo neprecenljivo to, da sem lahko opazoval kako ti delaš, kako coachaš in se efektivno dotikaš tistega, kar rabimo. Pri sebi sem naredil največji napredek ravno v efektivnosti svoje komunikacije, povečal sem svojo čutno ostrino in mislim da našel temelj svojega potenciala v sposobnosti vzpostavljanja stika in potem spraševanja takih vprašanj, ki se skladajo s tem kar čutim. Coaching mi daje orodje, da znam povezat to kar zaznavam s primernimi besedami oziroma vprašanjem, kar se mi zdi da sem iskal celo življenje. Moram povedat, da sem do tega prišel s tem, da sem zaznal kako uporabljaš meta model in kako pomemben je. Če izpostavim samo eno stvar, ki mi je letos pomagala naredit največji premik je to meta model, ampak šele na coachingu, z opazovanjem tvojega coachinga, sem dojel kaj to sploh je, hecno. Hvala še enkrat za tvojo srčnost in potrpežljivost in usmerjanje. Včerajšnji zaključni film se me je dotaknil in sporočilo je prišlo skozi.
Matej M

 

Zelo dober način motiviranja udeležencev, dobro uporabljene tehnike. Mojca Lampret Kričaj (Factor Banka)

 »Pred odločitvijo za NLP Praktik sem preverila več različnih NLP šol v Sloveniji. Osebno mi je bila najbolj všeč NLP šola iz Mastermind Akademije, ki je energijska, zabavna in Aleksandrova osebnost daje širino. Meni je seminar dal tisto, kar potrebujem osebno in učinkovite tehnike, ki sem jih takoj uporabila pri mojih strankah, ki pridejo na osebno vodenje.«
Anita Kejžar Škulj, izvajalka ponovne povezavePredavatelji

dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno delujejo in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 22 državah, na štirih kontinentih po vsem svetu, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 
Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost.


Da, želim se prijaviti
Cena: 4.991,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.