Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

 

BREZPLAČNA DELAVNICA: 7 SKRIVNOSTI HIPNOZE IN SAMOHIPNOZE

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica
Dogodek je BREZPLAČEN!

7 Skrivnosti Hipnoze in Samohipnoze 

Uvod v Hipnozo in Samohipnozo

 • Vas zanima, kako lahko uporabite hipnozo in samohipnozo za programiranje uma?
 • Bi radi znali spreminjati navade, vedenje, prepričanja, ki so zasidrana globoko na nezavednem?
 • Vas zanima, kako lahko odpravite strahove, ki vas omejujejo v življenju?
 • Bi radi izkoristili več vašega potenciala in več vaših zmožnosti?

Hipnoza in Samohipnoza vključujeta ogromno praktičnih in enostavnih tehnik, ki jih lahko uporabite na sebi in na drugih.

Velikokrat ljudje zamenjujejo hipnozo z odrsko hipnozo ali menijo, da je hipnotizer nekdo, ki bo prevzel nadzor nad njimi. Daleč od resnice. Gre za čisto enostavne tehnike komunikacije z zavednim in nezavednim umom, ki jih večkrat uporabljamo brez, da bi sploh poznali samo hipnozo in samohipnozo. Po delavnici boste zgolj ozavestili nekatere tehnike, dodali nove tehnike, ter postali veliko boljši v sproščanju in umirjanju, doseganju alfa stanja, v katerem je učenje bistveno lažje in hitrejše.

Izvedeli boste med drugim, kako lahko:

 • Hipnozo uporabljate v pisni komunikaciji ali po telefonu
 • Kako se lahko s hipnozo bistveno hitreje naučite tujih jezikov
 • Na kakšen način programirati um
 • Izvajanje samohipnoze – na sebi – z namenom, da sami spreminjate sebe

Velikokrat ljudje nimajo zavedni del uma in nezavedni poravnan k istemu cilju. Želijo si idealno telesno težo, vendar se »ne morejo« premagati. Radi bi napisali diplomo, magistrsko, knjigo, vendar ne »najdejo« motivacije za to. Spet drugi bi radi nekaj počeli, vendar imajo »blokado« in te ne naredijo ali pa to naredijo bistveno slabše kot bi lahko.

Če verjamete v Zakon privlačnosti, boste izvedeli:

 • Kako lahko hipnozo in samohipnozo uporabite za delovanje zakona privlačnosti.
 • Na kakšen način ste lahko še bolj učinkoviti in uspešni v komunikaciji s samim samo, vesoljem in drugimi ljudmi okrog sebe
 • Kako lahko privlačite več denarja, odnose, kariero, z uporabo preprostih aktivnosti zakona privlačnosti
 • Načine za odpravo blokad, ki vam ne omogočajo, da privlačite v vaše življenje vse, kar bi lahko privlačili

 

Pohitite in si rezervirajte vaše mesto že danes. Prijavite lahko brezplačno še 1 osebo, ki pride z vami.

 

Eni odlašajo vse življenje, da bi naredili prvi korak. Naredite vi prvi korak tako, da stopite v akcijo in se prijavite na to delavnico, ki je povsem brezplačna.

NEKAJ POHVAL ŠTEVILNIH ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV

»Kot vedno je bil Aleksander fenomenalen. Tematika je super, še posebno pa je potrebno pohvaliti, da se nismo strogo držali zaporedij in metod, saj smo testirali stvari, ki nam bodo kot praktikom hipnoze še dodatno koristile pri delu na sebi in pomoči drugim. Delavnica je po mojem mnenju namenjena ljudem, ki si želijo sprememb na sebi in so pripravljeni za to nekaj tudi čisto konkretno narediti. To je predpogoj, šele ko človek naredi ta prvi, najpomembnejši korak, je lahko pripravljen narediti naslednje korake in pomagati tudi drugim. Zato bi delavnico priporočal ljudem, ki si želijo sprememb na sebi in potem želijo pomagati tudi drugi«
Marko Skubic

»Delavnica je bila enkratna. Odlična skupina in vrhunski predavatelj, ki nam ni predajal samo svojega bogatega znanja, ampak je z nami nesebično delil tudi svoje bogate izkušnje. Delavnico priporočam vsakomur, ki ga to področje zanima in bi želel delati tudi s hipnozo. Priporočam osebam, ki bi želeli spremeniti kaj tudi v svojem življenju. Po teh delavnicah se namreč počutiš zelo sproščen, srečen, ker imaš v rokah "orodje", ki ti pomaga, da lažje premaguješ te negotove z negativizmom prepojene čase.«
Polona Pulko


Delavnica poteka v sredo, 25.7.2018, od 16:00 do 18:30, v AUSTRIA TREND HOTELU (DUNAJSKA CESTA 154), v LJUBLJANI 

Delavnica je BREZPLAČNA.Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 19 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.


Da, želim se prijaviti
Dogodek je BREZPLAČEN!

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.