Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP MOJSTER PRAKTIK

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

Certificiran in Licenciran NLP Mojster Praktik

Če ste se z NLP že srečali in želite vaše znanje poglobiti in nadgraditi z novimi NLP tehnikami, je Certificiran in Licenciran NLP Mojster Praktik prava delavnica za vas.

Znanja in tehnike, ki jih boste pridobili na Certificiranem in licenciranem NLP Mojstru Praktiku, vam bodo pomagala, da:

 • odpravite strahove, ki vam ne služijo;
 • izboljšate vaše odnose in komunikacijo z ljudmi okoli vas tako v osebnem kot v poslovnem življenju;
 • na preprost in umirjen način rešite konflikte;
 • dosežete idealno telesno težo;
 • odkrijete vaše poslanstvo;
 • naredite preboj v vaši karieri;
 • spremenite svet okoli vas s tem ko spremenite sebe; izkoristite vaš potencial;
 • si zastavite cilje in jih tudi dosežete.

Na delavnici NLP Mojster praktik boste:

 

 • prevetrili in definirali vaše vrednote;
 • zloščili vaše cilje;
 • spoznali zakaj ljudje v določenih situacijah reagirajo kot reagirajo;
 • ugotovili vaše strategije in spoznali napredne NLP strategije za učenje, motivacijo, odločitve;
 • modelirali uspeh in odličnost;
 • se naučili odpravljanja ovir in preokvirjanja;
 • spoznali magijo besed, uporabo metafor in programiranje nezavednega uma;
 • se sprehodili po vaši časovni črti; ustvarili svojo NLP tehniko;
 • delali veliko na sebi in svojem notranjem miru in sreči;
 • imeli mastermind skupino, s katero boste delili svoje cilje in sanje;
 • spremenili hierarhijo vrednot, kar je ena izmed najmočnejšjih NLP tehnik;
 • veliko vadili, vadili, vadili in ponotranjili znanja NLP.

 

Glavni cilj v okviru NLP Mojstra Praktika je, da VI naredite kvantni skok. Eni seveda, bi radi čakali. Radi bi še malo odlašali, vendar nikoli ne bo popolnega trenutka za to, da končno preskočite v vaše novo življenje, ki si ga tako želite. Nič več čakanja.

 • Nič več nesporazumov znotraj družine ali s sodelavci. Kot NLP Mojstri Praktiki boste na dodobra spoznali sebe, vaše miselne procese in vzorce vedenja ter znali prepoznati in razumeti različne vzorce pri drugih. To vam bo pomagalo, da boste lažje in bolj umirjeno reševali morebitne nesporazume ali jih celo preprečili.
 • Nič več odlašanja in tavanja v temi. Čas je, da si postavite konkretne in pravilno definirane cilje, ki jim boste sledili z lahkotnim korakom, saj boste v vsakem trenutku vedeli, zakaj počnete kar počnete in kam ste namenjeni.
 • Nič več prebijanja iz meseca v mesec. Čas je, da izkoristite vaš neskončni potencial in ustvarite življenje, kot si ga želite. Karierno, finančno, poslovno naredite preboj in premik, ki si ga želite.

 

Warren Buffett pravi, da je investicija v znanje, najboljša investicija, ki jo lahko naredite. Transformacija, ki jo boste naredili na Certificiranem in Licenciranem NLP Mojstru Praktiku, je več kot le teoretično znanje. Vso teorijo boste nemudoma preizkusili v praksi, kar vam bo pomagalo, da se boste nekatere cilje lahko dosegli že tekom delavnice. Druge pa boste lažje in hitreje dosegli skladno z vašimi strategijami in vrednotami. Investirajte danes v svoje znanje - prijavite se na NLP Mojster Praktik.

 

Tudi če ne učite ali ne načrtujete, da bi učili NLP, je Certificiran in licenciran NLP Mojster Praktik narejen tako, da boste znanja in tehnike ponotranjili in z vašim zgledom predajali znanje NLP naprej.

In ko boste spretni v učinkovitem in uspešnem postavljanju ciljev, boste lahko priča neverjetnim rezultatom. Znati odločno in jasno povedati kaj počnete (tako na osebnem kot poslovnem področju) je nekaj, kar uspešni ljudje znajo zelo dobro v nasprotju z neuspešnimi. Zato se boste na NLP Mojstru Praktiku naučili modelirati ljudi, kar vam bo pomagalo, da opustite vedenja, ki vam ne koristijo in vaše vedenje in energijo usmerite v vaše novo življenje.

NLP Mojster Praktik na Mastermind akademiji je licenčni program, ki ga je preizkusilo – in dokazalo, da deluje - veliko število podjetnikov, vodij, športnikov, strokovnjakov z domala vseh področij (zdravniki, medicinske sestre, učitelji, psihologi, terapevti, …). Mame, očetje, zakonski pari, mladi, tisti v »krizi srednjih let« ali v tretjem življenjskem obdobju … Eni bolj, drugi manj odprti, eni bolj, drugi manj izkušeni, tudi tisti, ki šele začenjajo svojo pot, so vsak zase našli uspešno pot navzgor z uvedbo močnih NLP tehnik, ki so jih pridobili na NLP Mojstru Praktiku pri dr. Aleksandru Šinigoju. Govorimo o tem, da dr. Aleksander Šinigoj uči na način, ki vas popelje na neustavljivo pot osebne rasti … in ljudje okoli vas, vaši družinski člani, vaše stranke vas bodo zaradi tega občudovali in še bolj spoštovali.

Temelječ na filozofiji »spremeni sebe in spremenil boš svet okoli sebe«, ki je zasnovana, da poveča vaše samozavedanje, boste kot NLP Mojster Praktik oblikovali vaš slog vedenja, ki bo takoj ugodno vplival na vaše sodelovanje z drugimi. Vaš trud in investicija vase bosta dobro poplačana tako na osebnem kot na poslovnem področju.

Začnite danes, plačate lahko na 12 obrokov s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke ali v enkratnem znesku.


Aleksander

'''NLP Mojster Praktik je manjkajoča barva na platnu, ki naredi vaše življenje – osebno in poslovno – mojstrovino.''

Aleksander

 

PODROBNEJE O DELAVNICI

Certificiran in licenciran NLP Mojster praktik vas opremi z novimi kompetencami za uspeh tako na osebnem kot na poslovnem področju. Ne samo vi, tudi vaša družina, vaši prijatelji, vaše stranke bodo videli vrednost v vaši transformaciji, saj bo vaš zgled koristen in navdihujoč tudi zanje.

SKLOP 1: ZGRADITE TEMELJE IN POSTAVITE CILJE

Vaš trening se začne z ugotavljanjem in testiranjem ureditve vrednot, ki so vaš temelj za vse kar počnete v vašem osebnem in poslovnem življenju. Končno boste lahko vaše neuresničene želje in cilje uskladili z vašimi vrednotami in jih uresničili.

Spoznali boste:

 • Kakšna je hierarhija vaših vrednot in katere vrednote vas vodijo v vaše sanjsko življenje;
 • Kako postaviti cilje, ki bodo za vas tako pomembni, da ne boste več rekli »ampak«, ampak boste vsak dan znova motivirani, da jim sledite;
 • Kako s členjenjem in loščenjem ciljev do vrhunskih rezultatov.

SKLOP 2: POSTANITE KROJAČ SVOJE USODE

Ozavestili boste vaše nezavedne miselne vzorce (meta programe), ki usmerjajo vaše odločitve, vedenja, akcije in interakcije z drugimi, ter strategije, ki jih vi in drugi uporabljate za učenje, motivacijo in odločitve. To vam bo pomagalo bolje razumeti sebe in druge ter vam dalo vpogled v vaše vrednote, prepričanja, navade, vedenja, omejujoča prepričanja in samosabotažne vzorce.

Spoznali boste:

 • Kako določen meta program kroji vaše življenje in okoliščine;
 • Kako uporaben in učinkovit je določen meta program za vas;
 • Kakšno spremembo potrebujete narediti, da bodo vaši rezultati presegli vsa vaša pričakovanja;
 • Kako prepoznati meta programe sogovornikov in jih uporabiti pri pogajanjih in/ali reševanju konfliktov;
 • Katere strategije uporabljate, ki vas vodijo k vašim ciljem in katere stran.

 

SKLOP 3: SPREMENITE OMEJUJOČA PREPRIČANJA

Ljudje kot edinstvena bitja pri komunikaciji uporabljamo besede. Le-te je mogoče uporabiti tudi, kadar želite doseči, da nekdo razišče več možnosti in priložnosti ter razširi model sveta.

Spoznali boste:

 • Katera prepričanja vam koristijo in katera vas omejujejo;
 • Kako pri sebi in drugih doseči trajne spremembe z uporabo naprednih tehnik, kot je npr. verižni swish ali custom swish tehnika, ki je swish tehnika prilagojena vašemu zemljevidu sveta;
 • Preprost model za doseganje sprememb, ki se vedno znova razvijajo in izboljšujejo. Uporabili ga boste lahko v današnjem hitrem tempu življenja, ko so spremembe edina stalnica, zato ni vedno smiselno in primerno, da sprememba, ki jo naredite, traja; pogosto je potrebno prilagoditi in izboljšati spremembo. Pripravljeni boste na hitre spremembe današnjega časa.

SKLOP 4: RAZŠIRITE MODEL SVETA

Ljudje kot edinstvena bitja pri komunikaciji uporabljamo besede. Le-te je mogoče uporabiti tudi, kadar želite doseči, da nekdo razišče več možnosti in priložnosti ter razširi model sveta.

Spoznali boste:

 • Napredne tehnike preokvirjanja, ki vam bodo omogočile,
 • da boste znali spremeniti model sveta ter doseči želene rezultate pri sebi in pomagati drugim; Kako od usmerjenosti k problemu do usmerjenosti k rezultatu ali cilju;
 • Kako z magijo besed nekomu pomagati, da spremeni model sveta in se premakne naprej.

SKLOP 5: UPOČASNITE ALI POHITRITE ČAS

Včasih se zdi, kot da spi, včasih vse prehitro beži – čas. Seveda minuta traja zmeraj enako, gre le za vašo percepcijo, vaš občutek, da enkrat traja dolgo, drugič kratko. Zdaj boste končno lahko upočasnili čas ali ga pohitrili.

Spoznali boste:

 • Kakšna je vaša idealna časovna črta, kaj vam lahko prinese sprehod po časovni črti, kako spremeniti časovno črto, kako postaviti spremembe v preteklost, kako postaviti cilje na časovno črto;
 • Kako upočasniti čas, kadar se vam zdi, da vam ga primanjkuje;
 • Kako dolgotrajno čakanje v koloni doživeti kot kratko in zabavno izkušnjo.

SKLOP 6: PROGRAMIRANJE NEZAVEDNEGA UMA

To je mala tajna velikih mojstrov in kar NLP Mojster Praktik pri dr. Aleksandru Šinigoju ločuje od drugih. Vedeti, kako in kaj »sejati« v vaš nezavedni um, da boste avtomatično delali v smeri vaših ciljev in želja, je ključ, da jih dosežete. Ko boste programirali svoj um z namenom, boste povečali prodajo, postali telesno fit, izboljšali medosebne odnose in ljudje se vam bodo za vse to še zahvalili in vas občudovali.

Spoznali boste:

 • Najmočnejše orodje za programiranje vašega uma, da spremenite vaša vedenja in naredite preboj;
 • Kako vzpostaviti stik z nezavednim umom in izkoristiti neverjeten potencial, ki je v vas;
 • Napredne tehnike programiranja uma, s katerimi bo vaše delo sinonim za odličnost.
 • Umetnost in znanost dajanja pravilnih ukazov in sugestij nezavednemu umu, kar vam bo omogočilo, da boste pogosto celo presegli zastavljene cilje in se ob tem počutili odlično;

 

SKLOP 7: MODLEIRANJE USPEHA

Pridobili boste vseživljenjsko znanje, kako modelirati uspeh. Naučili se boste kako prepoznati strategije uspešnih ljudi na vašem izbranem področju (družina, zdravje, zdravstvo, šolstvo, šport, politika, …) in jih implementirati v vaše življenje z namenom, da hitreje in lažje dosežete vaše cilje. Spoznali boste:

Spoznali boste:

 • Kako koristno uporabiti čas z ljudmi, ki so uspešni na področju, na katerem tudi vi želite uspeti;
 • Proces modeliranja in kako implementirati strategije in znanje, pridobljeno z modeliranjem, v vaše življenje;
 • Katere besede in besedne zveze uporabljati in katere ne uporabljati, da dosežete vaše rezultate;

 

SKLOP 8: INTEGRACIJA ZNANJA NLP MOJSTRA PRAKTIKA

V življenju lahko obiščete veliko delavnic, preberete nešteto knjig, pridobite vrsto certifikatov, vendar vse skupaj ne pomeni veliko, če znanja, ki ga dobite, ne ponotranjite in uporabite v vašem vsakdanjem življenju.

Spoznali boste:

 • Načrt implementacije znanja v vaše življenje. Kako, kdaj in kje uporabiti posamezne NLP tehnike, da naredite preboj na osebnem in poslovnem področju.

 

 

Vso znanje in veščine NLP Mojstra Praktika boste prejeli v sproščenem in varnem okolju s pravšnjo mero humorja in zabave znotraj Mastermind družine s poudarkom na tem, da znanja integrirate in ponotranjite ter takoj začnete uporabljati v vašem življenju.

Vaš NLP Master trener dr. Aleksander Šinigoj se nenehno dodatno izobražuje in kot asistent večkrat na leto sodeluje z dr. Richardom Bandlerjem, soustanoviteljem NLP, kar je garancija za vas, da boste neposredno iz vira poleg navedenih dobili čisto sveža, nova znanja NLP.

Postanite član Mastermind družine!

Začnite danes, plačate lahko na 12 obrokov s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke ali v enkratnem znesku.

TERMINI (LJUBLJANA):


19.–23. februar 2019, 9.–13. april 2019
Tor in sre: 16.30–20.30 Čet, pet, sob: 9.00–17.30

Prijavite se danes in prejmite 4 BONUSE v skupni vrednosti 2000 EUR + DDV (za vas brezplačno) v podporo vašemu učenju in uspehu:

OD 0 DO 1.000.000 EUR

Iz »teorije« v prakso – na tej spletni bonus delavnici bomo modelirali finančni in poslovni uspeh. Z nami bo Aljoša Domijan, mentor, heker za rast in serijski podjetnik, ki pomaga vaš posel spremeniti v čudovito zgodbo, kamor bi morali priti tudi samorogi. Aljoša Domijan bo vsem tistim, ki želite imeti uspešna podjetja ali se šele podajate na podjetniško pot, tudi svetoval, kako začeti in predvsem kaj narediti, da bo vaša podjetniška pot uspešna. Če že imate podjetje ali pa bi ga radi imeli, bomo orodja NLP preusmerili za uporabo pri povečanju prodaje, rasti podjetja itd. Vprašanja, na katera bomo odgovorili v okviru te BONUS delavnice so:

 • Kako začeti podjetniško pot?
 • Kaj so značilnosti hitro rastočih podjetij?
 • Kako ustvarite team, s katerim boste hitreje rastli?
 • Čemu bi reči NE, da bi uspeli v poslu?
 • Kako avtomatizirati vaše poslovanje?
 • Ter številna druga podjetniška vprašanja ...

NLP IN AVTENTIČNI VODJA

V okviru te spletne bonus delavnice boste izvedeli, katera so tista orodja, ki jih lahko iz NLP in iz drugih tehnik, uporabimo pri vodenju. Pomembno je, da se boste naučili voditi ljudi, delegirati naloge, motivirati, komunicirati itd. Postali avtentični vodja. Vodja, ki je to, kar je. Se ne pretvarja, uporablja svoj lasten stil vodenja, vendar ga podkrepi z vsemi orodji, ki jih bomo dobili v okviru NLP Mojstra praktika + v okviru delavnice. Vprašanja, ki jih bomo odgovorili v okviru te BONUS delavnice:

 • Kako lahko postanete tudi vi avtentični vodja z uporabo NLP?
 • Katere tehnike uporabiti pri delu s “težavnimi” sodelavci?
 • Katera vprašanja MORA imeti vodja v svoji orodjarni za vodenje?
 • Praktična orodja in napredne tehnike NLP, ki ji mora vodja vedno znova vaditi.

MOŠKI VS. ŽENSKE - ODPRAVITE BLOKADE

V tej spletni bonus delavnici vam dr. Aleksander Šinigoj predaja znanje iz delavnice Date with Destiny, ki jo izvaja Tony Robbins, in vam pomaga, da odkrijete vaše vzorce, ki jih prinašate v partnerski odnos in odpravite blokad. Vzorce ste lahko dobili od staršev, ko ste opazovali njun odnos, od ljudi, s katerimi ste bili obdani ali pa tudi od lastnih preteklih neuspešnih odnosov. S to “prtljago” hodite v nove odnose ali pa ste obtičali v odnosu, ki vas ne izpopolnjuje, kjer ni prave komunikacije ali razumevanja. Delavnica bo odkrila številne tabu teme, ki jih je nujno odkrito predebatirati, da boste lahko pomirjeni, brez blokad in prtljage živeli pristen partnerski odnos, bodisi s sedanjim, za tiste, ki ste samski, pa z bodočim partnerjem. Vprašanja, na katera bomo odgovorili v okviru BONUS delavnice so:

 • Kako se rešite starih vzorcev v odnosih?
 • Kako odnos z materjo in kako odnos z očetom vplivata na vaš odnos s partnerjem?
 • V čem je razlika med moškim in žensko?
 • V čem smo si enaki?
 • Kaj moški išče v odnosu, kaj ženska?
 • Kako najti idealnega partnerja, kaj sploh je definicija idealnega partnerja in ali idealni partner sploh obstaja?
 • Kako izboljšati odnos z obstoječim partnerjem in katera orodja uporabiti, da boste ustvarili harmonijo v svojem domu?

63 MODELOV ODLIČNOSTI

Z našimi študenti smo modelirali 63 uspešnih ljudi na različnih področjih z vsega sveta, kot so Steve Jobs, Bill Gates, Mati Tereza, itd. in v angleškem jeziku zbrali njihove strategije, pravila in nasvete za uspeh. Za vsakega od njih boste dobili:

 • 10 nasvetov, tj. skupaj 630 nasvetov za odličnost, ki jih boste lahko vi uporabili v svojem življenju.

 

Izkoristite to priložnost in se še danes podajte na pot vašega uspeha.

Začnite danes, plačate lahko na 12 obrokov s kreditno kartico, ki omogoča plačevanje na obroke ali v enkratnem znesku.

Naši študentje dobite s prijavo na NLP Mojster Praktik poseben VIP popust. Pokličite Tjašo na 031 323 690 ali ji pišite na tjasa@mastermindakademija.com.

Z opravljenim izpitom, ki bo potekal zadnji dan, boste pridobili mednarodno priznan certifikat, ki ga lastnoročno podpiše dr. Richard Bandler.

 

NLP NLP

 

 

Pohvale udeležencev

Saša Lendero»O delu Aleksandra sem slišala že veliko pohvalnih in navdušenih izkušenj, zato sem se z velikim veseljem udeležila njegovih delavnic. NLP je učinkovit, uporaben, zabaven in izjemno osvežilen. Aleksander pa je rojen predavatelj in uresničevalec te odlične tehnike, ki je pri meni začela noro delovati že dva dni po prvem modulu in moj prvi cilj uresničuje 100 %. Hvala!«
SAŠA LENDERO, pevka

Irena Stopar»Pod navdušujočim Aleksandrovim vodenjem sem pridobila vrsto novih znanj in obnovila mnogo tistega, kar uporabljam v svojem zasebnem in poklicnem življenju že 20 let. Vseh znanj na kratko ni možno opisati, zato izberem tista, ki so name naredila najmočnejši vtis. Na NLP Praktiku sem se naučila boljšega opazovanja ljudi in okoliščin okoli sebe, novega načina komunikacije in se seznanila s hipnozo, kar je vse spremenilo moj pogled na svet. Na NLP Mojstru sem našla manjkajoče ključe do boljše komunikacije, načina spreminjanja vrednot in odpravila omejujoča prepričanja, ki so me zadrževala na mestu. NLP Coach pa je bil pravo odkritje, na katerem sem se naučila v praksi uporabiti znanje in ga uvesti v svoje delo. Vsak od tečajev mi je ponudil ogledalo, osebnostno rast, nove možnosti za razvoj mojega svetovalnega dela in nov način poučevanja v moji šoli astrologije. Ob tem me je Aleksander vsakokrat, ko sem se znašla pred dilemo, vzpodbujal in mi dal novega zagona, da še nekaj spremenim pri sebi in tako zaživim drugače kot prej. Priporočam ga tudi vam.«
IRENA STOPAR, astrologinja

Benjamin Savšrk»Predavanja dr. Aleksandra Šinigoja so mi bila zelo zanimiva in polna pozitivne energije. NLP tehnike, ki sem se jih naučil, jih vsakodnevno uporabljam v svojem življenju in športu, saj tako lažje realiziram svoje postavljene cilje in se napolnim z novo energijo.«
BENJAMIN SAVŠEK, slovenski kanuist ter dobitnik bronastega odličja na svetovnem prvenstvu

 

POGOSTO ZASTAVJENA VPRAŠANJA:

Bi se udeležil, ampak si trenutno ne morem privoščiti. Kaj lahko naredim?
Prav iz tega razloga je nujno, da stopite korak naprej in se odločite, da investirate vase in naredite finančni preboj. Popolnoma razumem vašo situacijo, saj sem se v preteklosti tudi sam soočal s tem izzivom, vendar sem vedel, da bom lahko naredil preboj na področju financ in kariere samo tako, da bom investiral vase, da se bom naučil tega, kar še ne vem in me omejuje na poti do uspeha. S težavo sem prišel do denarja na začetku, da sem lahko obiskal kakšno delavnico, saj sem vedel, da me bo to pripeljalo bližje k mojim ciljem. Prav tako vam na Mastermind akademiji ponujamo možnost plačila na 12 obrokov s plačilno kartico.

NLP Praktik sem opravila drugje. Ali lahko šolanje nadaljujem na Mastermind akademiji?
Lahko. Certificiran in licenciran NLP Mojster praktik je zasnovan tako, da boste znanja in tehnike NLP ponovili, poglobili in nadgradili z novimi in naprednejšimi tehnikami.

Ali moram biti prisotna na vseh terminih?
V današnjem svetu smo vsi omejeni na 24 ur na dan in smo nenehno razpeti med delom in družino … verjemite, tudi jaz … zato moramo vsi poskrbeti, da maksimalno izkoristimo čas, ki nam je dan. Zaradi tega smo NLP Mojster Praktik strnili v intenzivno delavnico in termine oblikovali tako, da omogočajo čim lažjo prilagoditev vašemu delu in družini. Če se slučajno zgodi, da kakšen dan resnično ne uspete priti na srečanje, vam bomo omogočili, da zamujeno nadoknadite. 

Kaj če se šele prvič srečujem z NLP?
V tem primeru vam toplo priporočam, da se udeležite Certificiranega in licenciranega NLP Praktika, kjer boste skupaj z mano stopili na prvo stopničko vašega novega sanjskega življenja.

Znanja NLP Praktika sem že pozabil, ker sem ga opravil pred 5. leti
Točno zato priporočam, da pridete na NLP Mojster Praktik, da ponovite to, kar ste se naučili na NLP Praktiku in znanje nadgradite z novimi vsebinami. Veliko ljudi reče, da razumejo NLP šele takrat, ko končajo NLP Mojster Praktik.

Kakšna je razlika med NLP Praktikom in NLP Mojstrom Praktikom?
Če je NLP Praktik prva triada osnovne šole, potem je NLP Mojster Praktik druga triada. Tako kot ste se v prvih treh letih osnovnega šolanja naučili poštevanko in množenje, ste se v drugi triadi učili deljenje in ulomke. Tako množenje (prva triada OŠ) in deljenje oz. ulomki (druga triada OŠ) sta koristna za vaše življenje. Za vašo rast je nujno, da nekatere vsebine iz NLP Praktika na NLP Mojstru Praktiku ponovimo, saj jih bomo nato poglobili in nadgradili z naprednejšimi.

 Predavatelji

dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno delujejo in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 22 državah, na štirih kontinentih po vsem svetu, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 
Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost.

Da, želim se prijaviti
Cena: 2.697,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.