Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja podjetja ZEMA d.o.o. in politiko varovanja osebnih podatkov!

MMAMastermindcim

Vpišite zgornjo kodo


 

CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP MOJSTER PRAKTIK

Datum: 19.02.2019 | LJUBLJANA
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

NLP Mojster Praktik vam bo pomagal, da boste tehnike NLP Praktika obnovili, jih umestili ter jih nadgradili z novimi tehnikami. Pomembno je, da bomo res veliko vadili, vadili, vadili.

Kot Mojstri Praktiki boste lahko:

 • odpravili strahove, ki vam ne služijo,
 • naredili svojo designer swish tehniko, s katero lahko spreminjate svoje vedenje,
 • spoznali, kateri so vroči gumbi, s katerimi motivirate sebe in druge,
 • spet “srečali" Bandlerja, tokrat kako modelira uspešnega podjetnika (na praktiku je modeliral športnika),
 • se povezali kot skupina pri izdelavi seminarske naloge, ki bo modeliranje uspešnosti, odličnosti,
 • pripravili svojo lastno NLP tehniko,
 • se naučili hipnoze z odprtimi očmi in poglobili hipnozo z uporabo različnih predpostavk,
 • spoznali napredne oblike NLP strategij,
 • delali veliko na sebi in svojem notranjem miru in sreči,
 • dosegli idealno telesno težo in premaknili malo zadnjico,
 • mogoče ne šli na Tromostovje ali se pobarvali z rumeno, zeleno, oranžno,
 • zastavili cilje, s katerimi boste naredili preboj novem letu,
 • imeli spet mastermind skupino, s katero boste delili svoje cilje in sanje,
 • pobrisali preteklost, da se končno osvobodite in stopite v prihnodnost,
 • številne druge zabavne in hipnotične vsebine.

 

Če smo se v okviru NLP Praktika ukvarjali s tem, kako naredimo preboj, bo naš cilj v okviru NLP Mojstra Praktika, kako lahko naredite kvantni skok. Eni vem, da bi radi čakali, vem, da bi radi še malo odlašali, vendar nikoli ne bo popolnega trenutka za to, da končno naredite kvantni skok in stopite v svoje novo in želeno življenje. Warren Buffett pravi, da je investicija v znanje, najboljša investicija, ki jo lahko naredite. Investirajte danes v svoje znanje… prijavite se na najboljši NLP Mojster Praktik v Galaksiji.

Ko se prijavite, vam bomo v kratkem poslali tudi datume za 3 bonus (brezplačne) online delavnice v skupni vrednosti 997 EUR + DDV. Katere vsebine boste prejeli brezplačno?

DELAVNICA 1: OD 0 DO 1.000.000 EUR

Tu bomo modelirali finančni in poslovni uspeh. Pomoč je že obljubil Aljoša Domijan, ki bo vsem tistim, ki bi radi imeli uspešna podjetja ali se podali na podjetniško pot, tudi osebno svetoval in bo neke vrste mentor letošnji generaciji NLP Mojstrov Praktikov. Če že imate podjetje ali pa bi ga radi imeli, bomo orodja NLP preusmerili za uporabo pri povečanju prodaje, rasti podjetja itd. Vprašanja, na katera bomo odgovorili v okviru te BONUS delavnice so:

 • Kako se pripraviti, če bi radi začeli podjetniško pot?
 • Vas zanima kaj so značilnosti hitro rastočih podjetij?
 • Kako ustvarite team, s katerim boste hitreje rastli?
 • Čemu bi morali reči NE, da bi uspeli v poslu?
 • Kako avtomatizirati vaše poslovanje?
 • Ter številna druga podjetniška vprašanja...

DELAVNICA 2: NLP IN AVTENTIČNI VODJA

Tu bom vzel gradivo iz 4-dnevne delavnice NLP za vodje, ki je zaradi časovne zasedenosti že 2 leti nismo izvedli. V okviru te delavnice boste izvedeli, katera so tista orodja, ki jih lahko iz NLP in iz drugih tehnik, uporabimo pri vodenju. Pomembno je, da se boste naučili voditi ljudi, delegirati naloge, motivirati, komunicirati itd. Postali avtentični vodja. Vodja, ki je to, kar je. Se ne pretvarja, uporablja svoj lasten stil vodenja, vendar ga podkrepi z vsemi orodji, ki jih bomo dobili v okviru NLP Mojstra praktika + v okviru delavnice. Vprašanja, ki jih bomo odgovorili v okviru te BONUS delavnice:

 • Kako lahko postanete tudi vi avtentični vodja z uporabo NLP?
 • Kaj lahko naredite s “težavnimi” sodelavci, katere tehnike lahko uporabite?
 • Katera vprašanja MORA imeti vodja v svoji orodjarni za vodenje?
 • Praktična orodja in napredne tehnike NLP, ki ji mora vodja vedno znova vaditi.

DELAVNICA 3: MOŠKI VS. ŽENSKE - ODPRAVITE BLOKADE

Tu se bomo ukvarjali s tem, kako se lahko rešimo starih vzorcev, ki jih prinašamo v odnos. Tukaj si bom “sposodil” nekaj tem iz delavnice Date with Destiny, ki jo organizira Tony Robbins. Vzorce smo lahko dobili od staršev, ko smo opazovali njun odnos, od ljudi, s katerimi smo bili obdani ali pa tudi od lastnih preteklih neuspešnih odnosov. S to “prtljago” hodimo seveda v nove odnose ali pa smo obtičali v odnosu, ki nas ne izpopolnjuje, kjer ni prave komunikacije ali razumevanja. Delavnica bo odkrila številne tabu teme, ki jih je nujno odkrito predebatirati, da boste lahko pomirjeni, brez blokad in prtljage korakali uspešnim odnosov naproti, bodisi s sedanjim, za tiste, ki ste samski, pa z bodočim partnerjem. Vprašanja, na katera bomo odgovorili v okviru BONUS delavnice so:

 • Kako se lahko rešimo starih vzorcev v odnosih? Kako odnos z materjo in kako odnos z očetom vplivata na vaš odnos s partnerjem?
 • V čem je razlika med moškim in žensko? V čem smo si enaki? Kaj moški išče v odnosu, kaj ženka?
 • Kako najti idealnega partnerja, kaj sploh je definicija idealnega partnerja in ali idealni partner sploh obstaja?
 • Kako izboljšati odnos z obstoječim partnerjem in katera orodja uporabiti, da boste ustvarili harmonijo v svojem domu?

 

Naši študentje dobite s prijavo na NLP Mojster Praktik poseben VIP popust.

 

Pohvale udeležencev

(veliko več jih najdete na spletni strani www.mastermindakademija.com)

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so predavanja, ki jih organiziramo v okviru Mastermindakademije vrhunska!

»Z NLP-jem sem se spogledovala že nekaj let in če bi vedela kaj vse te tehnike in filozofija NLP-ja dajo, bi se odločila za študij že mnogo prej. A očitno se vse stvari zgodijo z razlogom in čakala sem toliko časa, dokler nisem naletela na Aleksandra Šinigoja, ki je izjemen predavatelj, učitelj in mentor. Njegova širina znanja je neizmerna in najine poti se bodo zagotovo še križale, saj z NLP-jem še nisem končala. Hvala Aleksander za vse tvoje znanje.«
Anja Križnik Tomažin, Trenerka javnega nastopanja in komunikacijski coach

»Predavanja dr. Aleksandra Šinigoja so mi bila zelo zanimiva in polna pozitivne energije. NLP tehnike, ki sem se jih naučil, jih vsakodnevno uporabljam v svojem življenju in športu, saj tako lažje realiziram svoje postavljene cilje in se napolnim z novo energijo.«
Benjamin Savšek, slovenski kanuist ter dobitnik bronastega odličja na svetovnem prvenstvu

»Pod navdušujočim Aleksandrovim vodenjem sem pridobila vrsto novih znanj in obnovila mnogo tistega, kar uporabljam v svojem zasebnem in poklicnem življenju že 20 let. Vseh znanj na kratko ni možno opisati, zato izberem tista, ki so name naredila najmočnejši vtis. Na NLP Praktiku sem se naučila boljšega opazovanja ljudi in okoliščin okoli sebe, novega načina komunikacije in se seznanila s hipnozo, kar je vse spremenilo moj pogled na svet. Na NLP Mojstru sem našla manjkajoče ključe do boljše komunikacije, načina spreminjanja vrednot in odpravila omejujoča prepričanja, ki so me zadrževala na mestu. NLP Coach pa je bil pravo odkritje, na katerem sem se naučila v praksi uporabiti znanje in ga uvesti v svoje delo. Vsak od tečajev mi je ponudil ogledalo, osebnostno rast, nove možnosti za razvoj mojega svetovalnega dela in nov način poučevanja v moji šoli astrologije. Ob tem me je Aleksander vsakokrat, ko sem se znašla pred dilemo, vzpodbujal in mi dal novega zagona, da še nekaj spremenim pri sebi in tako zaživim drugače kot prej. Priporočam ga tudi vam.«
Irena Stopar, astrologinja in osebna mentorica,
http://www.astro.si

»Za NLP sem prvič slišala pred petnajstimi leti, ko sem delala kot prevajalka in pomočnica uspešne novozelandske terapevtke Jillyan Baldwin, ki je pri svojem delu z ljudmi med drugim uporabljala tudi to čudovito tehniko. Že takrat sem bila povsem očarana nad močjo in dosegom NLP-ja, ki je na terapijah povzročal prave katarze. Nato je minilo precejšnje število let. Vmes sem končala univerzitetni študij sociologije in dve leti obiskovala predavanja Zorana Milivojeviča s področja Transakcijske Analize ter razvijala svojo pevsko kariero. Pred kratkim pa sem se ponovno srečala z NLP. O delu Aleksandra sem slišala že veliko pohvalnih in navdušenih izkušenj, zato sem se z velikim veseljem udeležila njegovih delavnic. NLP je učinkovit, uporaben, zabaven in izjemno osvežilen. Aleksander pa je rojen predavatelj in uresničevalec te odlične tehnike, ki je pri meni začela noro delovati že dva dni po prvem modulu in moj prvi cilj uresničuje 100 %. Hvala! «
Saša Lendero

»Pri odločanju za NLP praktika sem si ogledala več predstavitev NLP- a v Sloveniji, prepričala pa me je le ena šola- to je MASTERMIND AKADEMIJA. Okvir Mastermind akademije ni le poučevanje NLP-a, je veliko več. Gre za dvig razpoloženja posameznika in ključno spremembo vibracije, ki izboljša in po potrebi spreminja zorni kot posameznika. Odločitev je padla. :) Iskreno priporočam vsem, ki bi radi iz svojega življenja naredili še več.«
Rebeka Luznik (Luznik transport)

 

TERMINI:

19.-23. februar 2019
16.-20. april 2019

Tor in sre: 16.30-20.30
Čet,pet,sob: 9.00 do 17.30

 

Cena: 1997 EUR+DDV

 

PLAČEVANJE IN POPUSTI:


- plačilo na 12 obrokov s plačilno kartico

Popusti se ne seštevajo.

Pogostitev je vključena v ceno programa. 

 

Z opravljenim izpitom, ki bo potekal zadnji dan, boste pridobili mednarodno priznan certifikat. Certifikat bo lastnoročno podpisal dr. Richard Bandler.

NLP NLP

 Predavatelji

dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je master trener NLP. Edini trener v Sloveniji in sploh v celotni Srednji in Vzhodni Evropi, ki mu je dr. Richard Bandler podelil ta častni naziv in je dobil to ugledno mesto med približno 30 najboljšimi NLP trenerji na svetu. Kmalu bo 10 let od kar je tudi asistent pri Dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. To je tudi garancija, da boste izvedeli na njegovih delavnicah najnovejše NLP tehnike direktno od vira, garancija, da boste izvedeli točno tiste tehnike in izboljšave tehnik, ki preverjetno delujejo in tudi razlago, ki je ni mogoče dobiti v nobeni knjigi.
 
Prvi njegov mentor je bil Brian Tracy, s katerim je pred kratkim tudi skupaj predaval na istem odru. Leta 2005 je postal crew member pri Anthony Robbinsu, kjer je kasneje tudi napredoval v Senior Leaderja. Spet edini iz Slovenije, ki je pri Anthony Robbinsu Senior Leader. Na delavnicah NLP boste videli cel kup tehnik, ki jih ekskluzivno uporablja Anthony Robbins. Aleksander odlično kombinira Robbinsov NLP in “uradni” NLP.  Aleksander je še vedno Senior Leader pri Anthony Robbinsu, vendar ga boste zaradi časovnih omejitev videli zgolj na delavnici Date With Destiny, ki jo tudi osebno vodi sam Tony Robbins.
Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd. Pomagal je na deset tisoče ljudem doma in po svetu narediti preboje. Ljudje po njegovih delavnicah naredijo številne preboje, odpravijo strah pred letenjem, javnim nastopanjem, shujšajo 30kg, pretečejo 42km maraton, nekajo kaditi, najdejo “idealnega” partnerja, zanosijo, podvojijo prodajo, se finančno osvobodijo, znajo bolje javno nastopati, postanejo še bolj uspešni podjetniki,... Ljudje ne pridejo na njegove delavnice zgolj po teorijo, pridejo po rezultate. 
 
Aleksander je tudi sam podjetnik in poleg delavnic vodi tudi lastni 2 podjetji. Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v več kot 22 državah, na štirih kontinentih po vsem svetu, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika. Sodeloval je v številni TV in radijskih oddajah. Ponavadi je razprodan vsaj 6 mesecev vnaprej.
 
Če bi radi naredili preboj v svojem življenju, če bi radi denar, kariero, odnose, energijo, rast, če bi radi končno manifestirali to, kar si želite, potem naj bo dr. Aleksander Šinigoja vaš coach in vaš trener. Ljudje mu večkrat očitajo humor, direktnost, odličnost, odločnost, očitajo mu to, da je najboljši trener, kar so jih kdaj poslušali in očitajo mu predvsem to, da je obseden s tem, da pomaga drugim, da naredijo svoje lastne preboje v življenju. Aleksander je lahko edina prava garancija za vaš uspeh. Seveda boste za ta uspeh morali tudi sami nekaj narediti. Sprejmite odločitev, da investirate vase in vašo novo prihodnost.

Da, želim se prijaviti
Cena: 1.997,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.