Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

 

BREZPLAČNA DELAVNICA: NAREDITE PREBOJ Z NLP PRAKTIKOM, HIPNOZO IN SAMOHIPNOZO

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica
Dogodek je BREZPLAČEN!

Vas zanima, kako lahko uporabite hipnozo in samohipnozo za programiranje uma? 

Bi radi znali spreminjati navade, vedenje, prepričanja, ki so zasidrana globoko na nezavednem? 

Vas zanima, kako lahko odpravite strahove, ki vas omejujejo v življenju? 

Bi radi izkoristili več vašega potenciala in več vaših zmožnosti?

Si želite spremembe na enem izmed področij: kariera, finance, odnosi, zdravje, komunikacija, osebna rast itd

Bi se radi učili NLP s strani enega najbolj nadarjenih, zabavnih in rezultatsko orientiranim NLP trenerjev v Sloveniji in celo v svetu?

 

 

 

Certificiran in licenciran NLP Praktik je študij odličnosti, kjer se boste naučili bolje upravljati z vašimi mislimi in občutki. Vaši občutki vplivajo na vaše vedenje. Vaše vedenje vpliva na rezultate, ki jih dobivate na področju kariere, financ, zdravja, komunikacije itd.V primeru, če verjamete v Zakon privlačnosti, boste lahko z uporabo NLP tehnik dobili koristne in uporabne metode, da boste v vaše življenje privlabili več.
 
NLP praktik hipnoze vključuje ogromno praktičnih in enostavnih tehnik, ki jih lahko uporabite na sebi in na drugih.Velikokrat ljudje zamenjujejo hipnozo z odrsko hipnozo ali menijo, da je hipnotizer nekdo, ki bo prevzel nadzor nad njimi. Daleč od resnice. Gre za čisto enostavne tehnike komunikacije z zavednim in nezavednim umom, ki jih večkrat uporabljamo brez, da bi sploh poznali samo hipnozo in samohipnozo. Po delavnici boste zgolj ozavestili nekatere tehnike, dodali nove tehnike, ter postali veliko boljši v sproščanju in umirjanju, doseganju alfa stanja, v katerem je učenje bistveno lažje in hitrejše.
 

 

NEKAJ POHVAL ŠTEVILNIH ZADOVOLJNIH UDELEŽENCEV

»Kot vedno je bil Aleksander fenomenalen. Tematika je super, še posebno pa je potrebno pohvaliti, da se nismo strogo držali zaporedij in metod, saj smo testirali stvari, ki nam bodo kot praktikom hipnoze še dodatno koristile pri delu na sebi in pomoči drugim. Delavnica je po mojem mnenju namenjena ljudem, ki si želijo sprememb na sebi in so pripravljeni za to nekaj tudi čisto konkretno narediti. To je predpogoj, šele ko človek naredi ta prvi, najpomembnejši korak, je lahko pripravljen narediti naslednje korake in pomagati tudi drugim. Zato bi delavnico priporočal ljudem, ki si želijo sprememb na sebi in potem želijo pomagati tudi drugi«
Marko Skubic

»Delavnica je bila enkratna. Odlična skupina in vrhunski predavatelj, ki nam ni predajal samo svojega bogatega znanja, ampak je z nami nesebično delil tudi svoje bogate izkušnje. Delavnico priporočam vsakomur, ki ga to področje zanima in bi želel delati tudi s hipnozo. Priporočam osebam, ki bi želeli spremeniti kaj tudi v svojem življenju. Po teh delavnicah se namreč počutiš zelo sproščen, srečen, ker imaš v rokah "orodje", ki ti pomaga, da lažje premaguješ te negotove z negativizmom prepojene čase.«
Polona Pulko

 

Dobimo se v Ljubljani,ob 16.30. Predviden zaključek ob 18.30.

 

Prijavite se že danes, število mest je omejeno. Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 19 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Da, želim se prijaviti
Dogodek je BREZPLAČEN!

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.