Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

 

BREZPLAČNA DELAVNICA: 5 SKRIVNOSTI MOJSTROV MANIFESTACIJE

Datum: 23.05.2018 | LJUBLJANA
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica
Dogodek je BREZPLAČEN!

5 Skrivnosti Mojstrov Manifestacije

Kako uporabiti Zakon privlačnosti, da boste boste v vaše življenje privlačili to kar si želite?

 • Ste že kdaj želeli kaj uresničiti ali privlačiti denar, partnerja, službo, zdravje in vam to ni uspelo, potem ste pa videli nekoga, ki to naredi veliko hitreje in enostavneje kot vi? Po delavnici boste izvedeli, kako lahko hitreje privlačite stvari v vaše življenje.
 • Katere so glavne napake pri uporabi Zakona privlačnosti v praksi? Kako lahko misli spremenimo v resničnost, kako lahko idejo spremenimo v denar?
 • Kako se znebiti klasičnih omejujočih prepričanj, ki nam preprečujejo, da uresničimo svoje cilje? npr: Kaj pa, če si ne zaslužim? Kaj si bodo drugi mislili, če mi ne uspe? Kaj si bodo drugi mislili, če mi uspe?
 • Kako lahko Zakon privlačnosti uporabite tako, da boste sami postali gospodarji svoje usode?
 • Kako lahko implementirate nov načrt privlačenja, s katerim boste imeli več časa zase, več zasebnega in tudi več poslovnega uspeha?

 

Zakon privlačnosti deluje, če to verjamete ali ne. S tem, ko boste zavedno začeli uporabljati Zakon privlačnosti, boste njegovo delovanje usmerili v vaše cilje, k vašim željam. Vaša naloga je, da izkoristite več vašega potenciala.

 • Bi radi povečali vašo uspešnost?
 • Vas zanima, kako Zakon privlačnosti v resnici deluje?
 • Bi radi prehiteli konkurenco in uresničili več zastavljenih ciljev?
 • Vas zanima, kako bi lahko imeli več časa zase in uresničiti vaše cilje na področju zdravja, financ, odnosov?
 • Bi rad izvedeli, katere so glavne napake, ki jih ljudje počnejo, da ne pravilno uporabljajo zakona privlačnosti v svojem življenju?


Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi povečali svojo uspešnost in sposobnost uresničevanja ciljev s pomočjo Zakona privlačnosti. Preko teoretičnih in praktičnih konceptov, ter z uporabo različnih tehnik ter vaj, boste lahko spoznali, kaj lahko naredite, da boste bolj uspešni na katerem koli področju življenja.

 

Dr. Aleksander Šinigoj bo na delavnici razkril, kako lahko z majhnimi nezavednimi spremembami vplivate na to, da Zakon privlačnosti deluje v tisti smeri, ki si jo sami tudi želite.

 

»Najboljši način, da se znebite negativnih misli je, da gojite pozitivne misli.«
William Walker Atkinson

»Kar smo postali danes je posledica naših misli, ki smo jih imeli včeraj in naše misli danes gradijo naše življenju jutri. Naše življenje je kreacija našega uma«
Buda

»Zakon privlačnosti pravi, da vse na kar se fokusirate, vse o čemer razmišljate, berete in o čemer intenzivno govorite, vse to se vam bo uresničilo.«
Jack Canfield

»Človek je produkt svojih misli. To, kar misli, to postane.«
Mahatma Gandhi

»Katerakoli ideja ali načrt je mogoče vstaviti v um posameznika z dovolj ponavljanja.«
Napoleon Hill

Delavnica poteka v SREDO, 23.5.2018, od 16:30 do 18.30, v Ljubljani (Austria trend hotel).

Sodobni in uporabni pristopi Zakona privlačnosti

 • Katera so tista omejujoča prepričanja in blokade, ki jih morate takoj odpraviti, da boste lahko Zakon privlačnosti hitreje uporabili v vašem življenju?
 • Mislite, da si nekaj ne zaslužite, vendar bi nekje na nezavednem vseeno radi to imeli in to privlačili v vaše življenje?
 • Vas zanima, kako bi lahko pohitrili Zakon privlačnosti, da bi hitreje uresničili vaše cilje in vaše potenciale?
 • Kateri so tisti ključni koraki s katerimi postane Zakon privlačnosti resničnost in zabaven za uporabo?
 • Kaj so zamolčali v Zakonu privlačnosti in filmu Skrivnost, vendar je zelo pomembno, da to veste, ker je temeljni del privlačenja?
 • Kako implementirati pridobljena znanja v prakso in kako lahko s tem, ko ta znanja implementirate, postanete tudi vi boljši v uresničevanju ciljev?Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP master trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 19 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Da, želim se prijaviti
Dogodek je BREZPLAČEN!

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.