Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

 

CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK ZA UČITELJE, RAVNATELJE IN OSTALE STROKOVNE DELAVCE

Datum: 10.07.2018 | LJUBLJANA
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica

Certificiran in licenciran NLP praktik za učitelje, ravnatelje in ostale strokovne delavce

Komunikacija in koordinacija med učitelji, starši in otroci zahteva veliko komunikacijskih veščin in spretnosti, prožnosti in vodstvenih sposobnosti.

Licenciran in Certificiran NLP Praktik za učitelje,ravnatelje in ostale strokovne delavce vam omogoča naslednjo specializacijo:

- Specializacija NLP za učitelje

- Specializacija NLP za ravnatelje 

- Specializacija NLP za odličnost v komunikaciji (namenjena ostalim strokovnim delavcem)

 Za udeležbo vam bo ministrstvo priznalo 3 točke (za 67 šolskih ur izobraževanja), ki jih uveljavite pri napredovanju zaposlenih v vzgoji in  izobraževanju v nazive. 

 • Bi radi spoznali načine, kako povečati vašo motivacijo, dosegati hitreje vaše cilje in se pri tem bolj zabavati?
 • Vas zanimajo načini in tehnike, kako upravljati z vašimi mislimi, kako programirati vaš um, kako spreminjate nezavedne vzorce vedenja?
 • Si želite spremembe na enem izmed področij: kariera, finance, odnosi, zdravje, komunikacija, osebna rast itd?
 • Bi radi pridobili nova znanja, s katerimi lahko potencialno ustvarite povsem novo kariero in spremenite življenje sebi ter drugim izmed vas?
 • Bi se radi učili NLP s strani enega najbolj nadarjenih, zabavnih in rezultatsko orientiranim NLP trenerjev v Sloveniji in celo v svetu?

 

 

NLP Praktik je študij odličnosti, kjer se boste naučili bolje upravljati z vašimi mislimi in občutki. Vaši občutki vplivajo na vaše vedenje. Vaše vedenje vpliva na rezultate, ki jih dobivate na področju kariere, financ, zdravja, komunikacije itd.

V primeru, če verjamete v Zakon privlačnosti, boste lahko z uporabo NLP tehnik dobili koristne in uporabne metode, da boste v vaše življenje privlabili več.

Po plačilu celotne kotizacije in ob opravljenih izpitnih igrah, boste pridobili certifikat, ki je priznan v svetu (pozor izdaja ga sam soustanovitelj NLP g. dr. Richard Bandler). Pred začetkom izobraževanja je potrebno podpisati pogodbo v angleškem jeziku za pridobitev certifikata.

Dr. Richard Bandler je poleg tega, da je soustanovitelj NLP, tudi kreator dveh novih tehnologij, ena je DHE (Design Human Engineering) in druga je NHR (Neuro-Hypnotic Repaterning). Obe omenjeni tehniki ali skupini tehnik bosta predstavljeni v okviru študija NLP.

Kaj vključuje omenjena cena:

 • udeležba na vseh srečanjih NLP Praktikov,
 • udeležba na Alumni srečanjih Mastermindakademije,
 • mednarodni certifikat NLP Praktik (in to gre za resnično najbolj priznan in razširjen certifikat po vsem svetu – v preko 180 državah lahko nadaljujete svoj študij)
 • licenco za uporabo NLP (pozor – to je eden izmed redkih študijev, kjer dobite tudi licenco in pravico za prakticiranje NLP)
 • sodelovanje na izpitnih igrah za pridobitev certifikata NLP Praktik,
 • gradivo s praktičnimi vajami v slovenskem jeziku,
 • spoznavanje podobno mislečih ljudi,
 • posebni popusti pri nakupu knjigi in avdio programov,
 • dostop do tehnik, ki jih Dr. Richard Bandler sploh še ni objavil v nobeni knjigi in ima dostop do njih omejena skupina asistentov in ljudi, ki so ob dr. Richard Bandlerju,
 • dostop do enega najboljših predavateljev za NLP na svetu!

 

Dr. Aleksander Šinigoj bo na delavnici razkril, kako lahko z majhnimi nezavednimi spremembami vplivate na to, da NLP tehnike deluje v tisti smeri, ki si jo sami tudi želite.

 

Pohvale udeležencev

(veliko več jih najdete na spletni strani http://www.mastermindakademija.com/pohvale.php)

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so predavanja, ki jih organiziramo v okviru Mastermindakademije vrhunska!

Romana S. Žnuderl

Iskreno-tako izjemnega predavanja, v svojem 20-letnem pedagoškem poklicu, še nisem doživela. Hrepenenje po spremembi misli, sidrih, želji po sreči je najboljša popotnica današnjega dne, ki bo trajala celo šolsko leto.

 

Anastazija Avsec

Delavnica dr. Aleksandra Šinigoja je nekaj posebnega. Humorno, nevsiljivo in na način, ki doseže vsakogar, je Aleksander poskrbel, da smo bili vsi udeleženci v času njegovega izvajanja in tudi še več mesecev kasneje, v dobrem stanju.  Nanizal več praktičnih nasvetov ob pričetku šolskega leta, enostavnih in uporabnih za vsakega posameznika, učitelja, ravnatelja, vseh, ki ustvarjamo šolsko leto. S spretno izbranimi besedami nas je spodbujal, da se preprosto odločimo in si naredimo vsak dan lep dan. Njegovo mojstrsko vzdrževanje pozornosti in doseganje sodelovanja udeležencev delavnice v različnih aktivnostih,  je bilo res izjemno.  

Temeljno sporočilo je, da ni nikoli prepozno, da sami prevzamemo odgovornost za svoje življenje in za lastno počutje ter da je lahko prav vsak srečen v življenju, če se odloči za srečo in ne išče izgovorov.  

Delavnica je čudovito darilo vsem zaposlenim na začetku šolskega leta ali kadarkoli, saj prinaša pozitivne učinke za vsakega posameznika in celotno organizacijo.

 

Valerija Žnidarič Žitek

Na zanimiv in duhovit način podana vsebina, ki lahko spreminja življenja. Dal mi je pozitivne energije za novo šolsko leto.

 

Mogoče ste prebrali priliko znanega indijskega pisatelja Anthony De Mella z naslovom Najboljše seme: Kmet, čigar žito je vedno prejelo prvo nagrado na državnem sejmu, je imel navado, da je delil svoje najboljše seme z vsemi kmeti v sosedstvu. Ko so ga vprašali, zakaj, je odgovoril: »Pravzaprav zaradi lastne koristi. Veter dviga cvetni prah in ga odnaša s polja na polje. Če torej moji sosedje gojijo slabše žito, bo križna oprašitev znižala tudi kakovost mojega žita. Zato skrbim, da sejejo samo najboljše seme.« Vse, kar dajte drugim, dajte sebi.

Naučite se številnih tehnik s katerimi boste lahko pomagali svojim družinskim članom, prijateljem, znancem, sodelavcem oz. ostalim, katerim želite izboljšati kakovost življenja. Najboljši športniki na svetu, vrhunski atleti, najboljši podjetniki in managerji, vsi imajo v svojem življenju nekoga, na katerega se lahko obrnejo za kakšen nasvet. Vsi ti ljudje se obdajo s skupino, ki verjame vanje in ki jih v težkih trenutkih podpirajo. Tudi vi potrebujete skupino, ki vas bo spodbujala in vas usmerjala v pravo smer. Tudi vi potrebujete skupino s katero boste rastli in postajali uspešnejš

Na seminarju boste obravnavali naslednje teme:

1. Sklop:

Kaj je NLP, Predpostavke NLP, Zemljevid ni pokrajina, Očesni gibi, VAKOG, Zaznavnik položaji, Asociran/Disociran/E, Disney, SMART cilji, Diltsova piramida, NLP oblikovanje in postavljanje ciljev.

2. Sklop:

Jezikovni vzorci, Kalibracija/interpretacija, Širjenje modela sveta, Meta model, Izbris, Posploševanje, Popačenje, S/R, Sidra, Nezavedno kreiranje sider, Krogi odličnosti, Prekrivanje sider.

3. Sklop:

Chunking up – chunking down, Post hipnotična sugestija, Miltonov model jezika, Prepričjivost pri govoru, Delanje sprememb, Slovar/balon, kisla limona, Uvod v hipnozo, Dvig ven iz hipnoze, Utilization.

4. Sklop:

Podmodalnosti, Delo s podmodalnostmi, Mapping accross, Fobija dan, Tehnike za odpravo strahov, Spreminjanje smeri čustvom, Fast fobija cure, Uvod v strategije in modeliranje.

5. Sklop:

Strategije, Nameščanje strategij, Tehnike za nameščanje strategij, Modeliranje dobrih strategij, Modeliranje »genijev«, Časovna črta,Ugotavljanje časovne črte, Spreminjanje preteklosti, Generativni model sprememb, spreminjanje navad, prepričanj, vrednot posameznika, Izpitne igre.

Cena je 1697,00 EUR + 22% DDV

TERMINI:

10. julij od 15.30 do 20.30

11. julij, od 9.00 do 17.30

12. julij, od 9.00 do 17.30

13. julij, od 9.00 do 15.30

16. julij, od 15.30 do 20.30

17. julij, od 9.00 do 17.30

18. julij, od 9.00 do 17.30


2x ONLINE - LIVE COACHING:  

Vsi posnetki bodo na voljo tudi naknadno.

Vsem udeležencem NLP PRAKTIKA v letu 2018 podarjamo 3 BONUS ONLINE DELAVNICE: 

BONUS ONLINE DELAVNICE: 

Kako spremenite vaše talente v €?

Kako služite denar medtem, ko spite? 

Osnove samohipnoze

 

PLAČEVANJE IN POPUSTI:

- možnost plačila s plačilno kartico na 12 obrokov

Pogostitev je vključena v ceno programa.

Certifikat NLP Praktik lahko dobite po zaključenih modulih in v celoti poravnani kotizaciji.

Pohitite s prijavo. Prijavite se že danes, spremenite vaše življenje z Mastermind Akademijo in NLP.

Vabljeni v našo družbo!

 
Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

 

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 19 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Da, želim se prijaviti
Cena: 1.697,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.