Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev in knjig

Naročam spodnje CD-je in knjige Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je in knjige, ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

 

BREZPLAČNA DELAVNICA: POSTANITE LIFE, BUSINESS ALI NLP COACH

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica
Dogodek je BREZPLAČEN!

  • Bi radi spoznali osnovna orodja in tehnike NLP Coachinga?
  • Bi radi bili boljši v vodenju, motivaciji in komunikacije, s tem ko boste vključevali prvine coachinga v vaše vsakdanje življenje?
  • Vas zanima, kako lahko s preprostim pogovorom pomagate sogovorniku do pozitivne spremembe?
  • Bi radi bili bolj uspešni v vaši komunikaciji?
  • Vas zanimajo pristopi, ki jih pri coachingu uporabljajo najbolj uspešni svetovni coachi?

NLP Coach vključuje napredne tehnike in pristope s področja NLP in coachinga. NLP Coaching je način s katerim lahko odkrijemo in odklenemo skrite potenciale posameznika ali skupine.

Na NLP Coachu se seznanite z uporabo kvantne lingvistike v coachingu, ključne coaching koncepte, ki jih je potrebno pri coachingu upoštevati, na voljo vam bodo številna orodja in pristopi, ki jih lahko uporabite in nadgradite pri vašem vsakdanjem življenju.


Dr. Aleksander Šinigoj bo na delavnici razkril, kako lahko z majhnimi nezavednimi spremembami vplivate na to, da NLP tehnike deluje v tisti smeri, ki si jo sami tudi želite.

 

Delavnica bo potekala 26. februarja 2018, od 16:30 do 19:00, v Ljubljani.

 

Pohvale udeležencev

(veliko več jih najdete na spletni strani http://www.mastermindakademija.com/pohvale.php)

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so predavanja, ki jih organiziramo v okviru Mastermindakademije vrhunska!

Študij NLP-ja (NLP Praktik, NLP Mojster Praktik in NLP Coach) na Mastermind akademiji mi je v življenju odprl nove dimenzije mojega poslanstva. Strinjam se s tistimi, ki pravijo, da vsaka šola nekaj stane - res je pa tudi, da mi nobena šola ni dala toliko kot prav Mastermind akademija z dr. Aleksandrom Šinigojem na čelu. Obilo neprecenljivega znanja, smeha, igre in zabave, novih prijateljskih ter poslovnih vezi nam je bilo danih. Od nas je odvisno, kaj od tega smo pripravljeni sprejeti in kaj od tega damo naprej. In kot je Benjamin Franklin rekel: Investicija v znanje prinaša najboljše obresti. 
Sabina Šijanec

NLP je super, NLP z dr. Aleksandrom Šinigojem pa je odličen. Z Aleksandrom sva se spoznala eno sončno soboto v aprilu 2014, ko je bil gostujoč predavatelj na enem izmed mojih letošnjih izobraževanj. Energija, s katero je Aleksander napolnil tisto ogromno predavalnico je bila neizmerna in v trenutku sem bil prepričan, da je Aleksander prava izbira tudi za NLP. Z Aleksandrom, ki je odličen predavatelj, predvsem pa mentor in vodja, sem uspešno opravil seminar za Certificiran Praktik Hipnoze, Licenciranega in certificiranega NLP Praktik, NLP Mojster Praktik in NLP Coach. Aleksander je iz vseh nas v vseh izobraževanjih znal izvabiti tisto najboljše in nas usmerjal v to, da smo presegali same sebe. Veliko smo se naučili z medsebojnim delom in ogromno od Aleksandra. Aleksander hvala ti za ves trud, vso energijo in delo, ki si ga vložil v to, da smo pripravljeni za samostojno nadaljnje delo. Z velikim veseljem pričakujem nova izobraževanja v 2015.
Marko Skubic, podjetnik

 

Spoznajte vsebine našega izobraževanja Certificiran in licenciran NLP coach, ki bodo spremenile vaše življenje.

 

 

Vabljeni v našo družbo!

 Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

 

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 19 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Da, želim se prijaviti
Dogodek je BREZPLAČEN!

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.