Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev

Naročam spodnje CD-je Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

 

ONLINE TEČAJ MOJSTER MANIFESTACIJE

Datum: 10.07.2017 | ONLINE
Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica
Cena: 1.456,00 EUR + 22% DDV

Online tečaj Mojster Manifestacije 

Verjamemo, da zase želite le najboljše, pa najsi bo to na osebnem ali poslovnem področju. Verjetno imate v mislih določene cilje, ki jih želite doseči, želje, ki se jim želite posvetiti? Kako pa napredujete? Če je vaš odgovor prepočasi, potem imamo za vas rešitev. 
 
Vabimo vas na 18 tedenski spletni tečaj Mojster manifestacije, kjer boste spoznali, kako vključiti spoznanja zakona privlačnosti v svoje življenje.
Začnite beležiti svoje uspehe in ne padcev.

Za prijave in plačila do 30.junija 2017, vam priznamo 50% popusta na kotizacijo, kar pomeni 888 Eur (z ddv).

Omogočamo vam obročno odplačevanje s kreditno kartico.

18 tednov se enkrat tedensko, na isti dan in ob isti uri, srečate s predavateljem dr. Aleksandrom Šinigojem v virtualnem svetu, ko vam bo predajal znanja s področja zakona privlačnosti. Prednost online tečaja je,  da lahko do video posnetkov dostopate kadarkoli, kjerkoli in kolikokrat želite. Na voljo so vam za učenje, ponovno poslušanje, spodbujanje k motivaciji. To pomeni tudi, da če se srečanja ne morete udeležiti na dan, ko hre za online predavanja v živo, lahko pogledate posnetek srečanja in tako nič ne zamudite. Če pa vidite, da vsebina ni primerna za vas, imate prve 4 tedne možnost 100 % vračila denarja. Brez vprašanj!    

Kaj je poleg on-line delavnice še vključeno:

1. 9 zgoščenk:

- Zakon privlačnosti: Spremenite misli iz negativnih v pozitivne (Download) 
- Zakon privlačnosti: Fokusirajte vaše misli in vašo energijo v vaš cilj  (Download) 
- Zakon privlačnosti:  Odpravite nezavedne blokade (Download) 
- Zakon privlačnosti:  Skrajšajte čas materializacije (Download) 
- Zakon privlačnosti:  Hvaležnost (Download) 
- Loterijska zgoščenka v slovenščini (Download) 
- Zgoščenka za ozdravitev raka (Download) 
- 4-dimenzionalno programiranje uma za finančno svobodo(Download) 
- 7 skrivnosti starega alkimista (Download) 


2. Hipnotična zgoščenka in delovni zvezek za odpravo omejujočih prepričanj.

3. Brezplačni coaching/mentoring session z izbranim coachem.

4. Osebni video coaching in mentorstvo:

- 18 – ekskluzivnih video posnetkov v MP4 formatu
- 18 – ekskluzivnih posnetkov še v MP3 formatu
- 18 – power point prezentacij - povzetke
- 18 – delovnih zvezkov v pdf formatu
- Vsak teden dobite dostop do 1 posnetka – v video in avdio obliki + do 1 delovnega zvezka.
- Vsak teden imate možnost, da komentirate posamezne posnetke ali postavljate vprašanja, na katera vam tudi tedensko (ali na 14 dni) odgovarjam.

5. Online Coaching v živo 1x mesečno - od avgusta do novembra.

6. Udeležba v zaprti Facebook skupini. 

Ste se pripravljeni pridružiti in spremeniti svoje življenje? Prijavite se.
 

Začetek: ponedeljek, 10.7.2017, ob 20.30

Zaključek: ponedeljek, 13.11.2017, ob 20.30  

 

Uspehi udeležencev Mojstra Manifestacije: 

Janja Ratnik, podjetje J2F Janja Ratnik s.p.
Meni osebno je Mojster Manifestacije najbolj pomagal na osebnem področju, in sicer v ključnih trenutkih od takrat, ko sem izvedela za nosečnost. Najprej so me pestrile začetne težave s partnerjem zaradi nenačrtovanosti otroka, kasneje pa še, ko sem v 25. tednu pristala v bolnišnici zaradi možnosti predčasnega poroda. V tistem času so me zdravniki, pediatri in vsi za to pristojni, pripravljali na porod v 28. tednu, jaz pa sem jim povedala, da zastonj, ker da jaz pred 34. tednom ne bom rodila in da ni nobene bojazni za predčasen porod. Z mojo naravnanostjo in z mojim fokusom na končni rezultat sem bila v 34. tednu spuščena domov iz bolnišnice in otrok se je rodil v 36. tednu. S tem sem dokazala sama sebi in pa vsem ostalim, da je z fokusom mogoče vse tudi nemogoče. Ko sem zapuščala bolnišnico v 34. tednu noben ni mogel verjeti, do kam sem uspela priti in rečeno mi je bilo, da imam nekoga zgoraj kateri je čuval na mene in otroka.

Đurđa Braje, Društvo FOKUS KRŠKO    
»Ko sem spoznala, da je dr. Aleksander Šinigoj ne samo vodilni strokovnjak za področja, ki  me zanimajo, temveč zabaven in karizmatičen predavatelj, učitelj, mentor, coach, pisatelj,  sem sama sebe počastila z vrhunskim in popolnim 18-tedenskim programom »Online Mojster manifestacije«. Izobraževanje je preseglo vsa moja pričakovanja pa čeprav že 30 let obiskujem različne delavnice in tečaje. Omogočilo mi je korenito spremembo miselnosti, me opolnomočilo, da sem s pridobljenim znanjem spremenila splošne vsebine v konkretne primere. Zaključila sem izobraževanje z občutkom, da sem zmagovalka svojega življenja, ker sem ozaveščena, da lahko zaupam vase, v Zakon privlačnosti; »uči se, pomagaj in ustvarjaj«. Nevrolingvistično programiranje mi na področju osebne rasti in razvoja, družine in prijateljev, komunikacije in odnosov, kariere in financ, krepi notranjo moč, vliva novo samozavest, odpravlja mentalne in čustvene vzorce, blokade.« 

 
Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 19 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Da, želim se prijaviti
Cena: 1.456,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.