Mastermind orodja

Naroči CD-je Mastermind Akademije

Naročilo CD-jev

Naročam spodnje CD-je Mastermind akademije. Za naročilo označite CD-je ki jih želite naročiti in izpolnite naročilnico.
Brezplačni sprostitveni CD Mastermind Akademije

Brezplačni CD

Prenesi brezplačni CD Mastermin Akademije.
 
Brezplačna knjiga Think and grow rich

Brezplačna knjiga

Prenesi brezplačno knjigo "Think and grow rich" avtorja Napoleon Hill.

Brezplačne e-novice

Prijavite se na novice in prejemali boste vsa sveža obvestila in brezplačne novice.

 

CERTIFICIRAN IN LICENCIRAN NLP PRAKTIK

Vrsta dogodka › Izobraževanja › Delavnica
Cena: 1.697,00 EUR + 22% DDV
30 dnevna garancija

GARANTIRAMO 100% ZADOVOLJSTVO

Verjamemo, da boste z izobraževanjem zadovoljni. V primeru pa, da z izobraževanjem ne boste zadovoljni, nam lahko po prvem obiskanem dnevu to sporočite in vrnili vam bomo denar.


Certificiran in licenciran NLP praktik

 • Bi radi spoznali načine, kako povečati vašo motivacijo, dosegati hitreje vaše cilje in se pri tem bolj zabavati?
 • Vas zanimajo načini in tehnike, kako upravljati z vašimi mislimi, kako programirati vaš um, kako spreminjate nezavedne vzorce vedenja?
 • Si želite spremembe na enem izmed področij: kariera, finance, odnosi, zdravje, komunikacija, osebna rast itd?
 • Bi radi pridobili nova znanja, s katerimi lahko potencialno ustvarite povsem novo kariero in spremenite življenje sebi ter drugim izmed vas?
 • Bi se radi učili NLP s strani enega najbolj nadarjenih, zabavnih in rezultatsko orientiranim NLP trenerjev v Sloveniji in celo v svetu?

 

NLP Praktik je študij odličnosti, kjer se boste naučili bolje upravljati z vašimi mislimi in občutki. Vaši občutki vplivajo na vaše vedenje. Vaše vedenje vpliva na rezultate, ki jih dobivate na področju kariere, financ, zdravja, komunikacije itd. V primeru, če verjamete v Zakon privlačnosti, boste lahko z uporabo NLP tehnik dobili koristne in uporabne metode, da boste v vaše življenje privlačili več. Po plačilu celotne kotizacije in ob opravljenih izpitnih igrah, boste pridobili certifikat, ki je priznan v svetu (pozor izdaja ga sam soustanovitelj NLP g. dr. Richard Bandler).

Za pridobitev licence in mednarodnega certifikata je potrebno podpisati licenčno pogodbo z mednarodno zvezo v angleškem jeziku. Veljavnost pogodbe in licence znaša navadno dve leti, po tem obdobju je mogoče licenco brezplačno podaljšati na posebnem spletnem naslovu. Dr. Richard Bandler je poleg tega, da je soustanovitelj NLP, tudi kreator dveh novih tehnologij, ena je DHE (Design Human Engineering) in druga je NHR (Neuro-Hypnotic Repaterning). Obe omenjeni tehniki ali skupini tehnik bosta predstavljeni v okviru študija NLP.

Kaj vključuje omenjena cena:

 • udeležba na vseh srečanjih NLP Praktikov,
 • udeležba na Alumni srečanjih Mastermindakademije,
 • mednarodni certifikat NLP Praktik (in to gre za resnično najbolj priznan in razširjen certifikat po vsem svetu v preko 180 državah lahko nadaljujete svoj študij)
 • licenco za uporabo NLP (pozor – to je eden izmed redkih študijev, kjer dobite tudi licenco in pravico za prakticiranje NLP)
 • sodelovanje na izpitnih igrah za pridobitev certifikata NLP Praktik,
 • gradivo s praktičnimi vajami v slovenskem jeziku,
 • spoznavanje podobno mislečih ljudi, -posebni popusti pri nakupu knjigi in avdio programov,
 • dostop do tehnik, ki jih Dr. Richard Bandler sploh še ni objavil v nobeni knjigi in ima dostop do njih omejena skupina asistentov in ljudi, ki so ob dr. Richard Bandlerju,
 • dostop do enega najboljših predavateljev za NLP na svetu!

 

Mogoče ste prebrali priliko znanega indijskega pisatelja Anthony De Mella z naslovom Najboljše seme: Kmet, čigar žito je vedno prejelo prvo nagrado na državnem sejmu, je imel navado, da je delil svoje najboljše seme z vsemi kmeti v sosedstvu. Ko so ga vprašali, zakaj, je odgovoril: »Pravzaprav zaradi lastne koristi. Veter dviga cvetni prah in ga odnaša s polja na polje. Če torej moji sosedje gojijo slabše žito, bo križna oprašitev znižala tudi kakovost mojega žita. Zato skrbim, da sejejo samo najboljše seme.« Vse, kar dajte drugim, dajte sebi.

Naučite se številnih tehnik s katerimi boste lahko pomagali svojim družinskim članom, prijateljem, znancem, sodelavcem oz. ostalim, katerim želite izboljšati kakovost življenja. Najboljši športniki na svetu, vrhunski atleti, najboljši podjetniki in managerji, vsi imajo v svojem življenju nekoga, na katerega se lahko obrnejo za kakšen nasvet. Vsi ti ljudje se obdajo s skupino, ki verjame vanje in ki jih v težkih trenutkih podpirajo. Tudi vi potrebujete skupino, ki vas bo spodbujala in vas usmerjala v pravo smer. Tudi vi potrebujete skupino s katero boste rastli in postajali uspešnejši.

 

Vsebina delavnice

Na seminarju boste obravnavali naslednje teme:

 • 1. Sklop: Kaj je NLP, Predpostavke NLP, Zemljevid ni pokrajina, Očesni gibi, VAKOG, Zaznavnik položaji, Asociran/Disociran/E, Disney, SMART cilji, Diltsova piramida, NLP oblikovanje in postavljanje ciljev.
 • 2. Sklop: Jezikovni vzorci, Kalibracija/interpretacija, Širjenje modela sveta, Meta model, Izbris, Posploševanje, Popačenje, S/R, Sidra, Nezavedno kreiranje sider, Krogi odličnosti, Prekrivanje sider.
 • 3. Sklop: Chunking up – chunking down, Post hipnotična sugestija, Miltonov model jezika, Prepričjivost pri govoru, Delanje sprememb, Slovar/balon, kisla limona, Uvod v hipnozo, Dvig ven iz hipnoze, Utilization, Podmodalnosti, Delo s podmodalnostmi, Mapping accross, Fobija dan, Tehnike za odpravo strahov, Spreminjanje smeri čustvom, Fast fobija cure, Uvod v strategije in modeliranje.
 • 4. Sklop: Strategije, Nameščanje strategij, Tehnike za nameščanje strategij, Modeliranje dobrih strategij, Modeliranje »genijev«, Časovna črta,Ugotavljanje časovne črte, Spreminjanje preteklosti, Generativni model sprememb, spreminjanje navad, prepričanj, vrednot posameznika, Izpitne igre.

Termini:

15.11.2017  (15:30 - 20:30)
16.11.2017  (9:00 - 17:30)
17.11.2017  (9:00 - 17:30)
20.11.2017 (15:30 - 20:30)
21.11.2017  (9:00 - 17:30)
22.11.2017 (9:00-17.30)
23.11.2017 (9:00 - 17:30)


Prigrizki so vključeni v ceno.

 

CENA: 1697 EUR+DDV

PLAČEVANJE IN POPUSTI:

- 10 % popust na enkratno plačilo (ob prijavi, 10 dni pred začetkom) 

Certifikat NLP Praktik pridobite po zaključenih modulih in v celoti poravnani kotizaciji.

Pohitite s prijavo. Prijavite se že danes, spremenite vaše življenje z Mastermind Akademijo in NLP.

 

Številni udeleženci naših delavnic so potrdili, da so predavanja, ki jih organiziramo v okviru Mastermindakademije vrhunska!

(veliko več jih najdete na spletni strani http://www.mastermindakademija.com/pohvale.php)

Za NLP sem prvič slišala pred petnajstimi leti, ko sem delala kot prevajalka in pomočnica uspešne novozelandske terapevtke Jillyan Baldwin, ki je pri svojem delu z ljudmi med drugim uporabljala tudi to čudovito tehniko. Že takrat sem bila povsem očarana nad močjo in dosegom NLP-ja, ki je na terapijah povzročal prave katarze. Nato je minilo precejšnje število let. Vmes sem končala univerzitetni študij sociologije in dve leti obiskovala predavanja Zorana Milivojeviča s področja Transakcijske Analize ter razvijala svojo pevsko kariero. Pred kratkim pa sem se ponovno srečala z NLP. O delu Aleksandra sem slišala že veliko pohvalnih in navdušenih izkušenj, zato sem se z velikim veseljem udeležila njegovih delavnic. NLP je učinkovit, uporaben, zabaven in izjemno osvežilen. Aleksander pa je rojen predavatelj in uresničevalec te odlične tehnike, ki je pri meni začela noro delovati že dva dni po prvem modulu in moj prvi cilj uresničuje 100 %. Hvala! 
Saša Lendero

Ko sem obiskala Aleksandrovo prvo delavnico, sem spoznala nekaj povsem novega - Aleksander je NLP. Njegova delavnica, polna zabavnih insertov, je polna rock'n'roll energije, živih barv in pozitivnih čustev. Gre za takojšnjo implementacijo nevrolingvističnega programiranja v naša življenja, dokler se sploh ne zavedamo več časa, ko tega v življenju nismo imeli. Neverjetno je občutiti, kako lahko še bolj kot karkoli prej, učinkovito komuniciram, uvajam spremembe na sebi in drugih na vseh področjih življenja. In tukaj sem sedaj, da se naučim, da lahko to počnem kadarkoli, po svoji volji in eleganci.
Tinkara Kovač, zmagovalka EME 2014

Znanje in praktične nasvete dr. Aleksandra Šinigoja tudi sam uporabljam pri svojem delu zaradi usmerjenosti k rezultatom in pozitivni energiji.
Matjaž Kek (Nekdanji selektor Slovenske Nogometne Reprezentance)

»Pred odločitvijo za NLP Praktik sem preverila več različnih NLP šol v Sloveniji. Osebno mi je bila najbolj všeč NLP šola iz Mastermind Akademije, ki je energijska, zabavna in Aleksandrova osebnost daje širino. Meni je seminar dal tisto, kar potrebujem osebno in učinkovite tehnike, ki sem jih takoj uporabila pri mojih strankah, ki pridejo na osebno vodenje.«
Anita Kejžar Škulj, izvajalka ponovne povezave

Pri odločanju za NLP praktika sem si ogledala več predstavitev NLP- a v Sloveniji, prepričala pa me je le ena šola- to je MASTERMIND AKADEMIJA. Okvir Mastermind akademije ni le poučevanje NLP-a, je veliko več. Gre za dvig razpoloženja posameznika in ključno spremembo vibracije, ki izboljša in po potrebi spreminja zorni kot posameznika. Odločitev je padla. :) Iskreno priporočam vsem, ki bi radi iz svojega življenja naredili še več. 
Rebeka Luznik (Luznik transport)

Zelo dober način motiviranja udeležencev, dobro uporabljene tehnike ...
Mojca Lampret Kričaj (Factor Banka)

V 37. letih službe - veliko izobraževanja, še nisem bila na tako prijetnem, zanimivem in aktualnem predavanju. Bravo - ga toplo priporočam!
Nuša Kodrič (Elektro Slovenija d.o.o.)

Nisem še bila na takšnem seminarju. Zelo naj, naj, naj.
Jelka Babšek (OŠ Spodnja Šiška)

 

 

Pogostitev je vključena v ceno programa.Predavatelji

O dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani.

Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu.

Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih, kot so Sir Richard Branson, Paul Mckenna, Jack Canfield, Keith Cunningham, Brian Tracy, Robert G Allen, Bob Proctor, Harv T. Eker, Dr. John Demartini, Lord Sugar, itd.

K boljšim rezultatom pomaga številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom, dijakom, itd.

Delal je za številna ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini, kot je npr. Coca-cola GmbH iz Nemčije. Predaval je že v 19 državah, na štirih kontinentih, med drugim je tudi avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.

Verjame, da je čisto v vsakemu posamezniku ogromno potenciala in možnosti za rast in razvoj.

Da, želim se prijaviti
Cena: 1.697,00 EUR + 22% DDV

Da, zanimajo me dodatne informacije o dogodku

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete tukaj.